reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zakupy / promocje / okazje

Dziewczyny czy kupowałyście już dzieciom nocniki?
Ja się wacham między tym - NOCNIK KACZKA NOCNICZEK 3w1 FISHER PRICE T6211 (1757693436) - Aukcje internetowe Allegro a tym- NOCNIK NOCNICZEK FISHER PRICE MÓWI ŚPIEWA POLSKI (1757693447) - Aukcje internetowe Allegro
Pomóżcie mi się zdecydować;-)
Wybaczcie jeśli temat ten był już poruszany

Tyle pieniędzy za nocnik :szok:

Ja napisze tylko tyle, że my kupiliśmy Dianie zwykły najzwyklejszy, robiła na nim kilka miesięcy, ale moja mądra teściowa, chcąc być dobrą babcią kupiła wnusi grający. Posadziłam na nim Dianę kilka razy i kazałam wywalić. Diana za każdym razem jak ją sadzałam i zaczyna robić siusiu i w pewnym momencie zaciska i przestaje robić i w płacz.
Powstrzymywała się bo się przelękałą tego wrrrr grajka.
Domniemam że od głupich przypałów mojej teściowej moje dziecko odechciało robić na nocnik...

reklama
Nikita tutaj możesz szybko wyszukiwac różne promocje:
Gazetki Promocyjne i reklamowe Marketów, promocje, wyprzedaże, konkursy

Nicole my mamy zwykły, ale zastanawiam się nad tym:
BabyBjorn - nocnik Smart - czerwony (1752932096) - Aukcje internetowe Allegro

po pierwsze dlatego, że nasz się ślizga (a ten podobno nie)
po drugie jest funkcjonalny, bo wyjmujesz tylko ten środek i go czyścisz- nie musisz myc całego nocnika
po trzecie- jest mały (u mnie to priorytet) no i względy estetyczne:) te z fp mi się nie podobają

Ostatnia edycja:
Nicole,mi też strasznie podobają się te nocniki i małż strasznie chce kupić Frankowi taki jak ten z drugiego linka, ale zastanawiam się właśnie, czy zwykły jednak nie lepszy... poradzę się jeszcze Pań w żłobku. Poza tym zostają jeszcze te niby zwykłe, ale też śliczne:

FISHER PRICE NOCNIK ŻABKA N1680 s_k (1751186336) - Aukcje internetowe Allegro

BOON WIELOFUNKCYJNY Nocnik treningowy 3w1 WZORY (1760414014) - Aukcje internetowe Allegro

Nocnik ARCO marki HOPPOP/ 3 kolory (1754318138) - Aukcje internetowe Allegro

Estragon ten z Baby Bjorn też mi się podoba.

JustMe ten z drugiego linka mnie sie podoba bardzo:tak:
chyba pierwszy taki nocnik bajer,ktory przyciagnal moja uwage.wlasnie chcialam malej kupic taki step zeby do umywalki siegala,a tu dwa w jednym,znowu o jeden grat mniej.

a duupa wlasnie sprawdzilam,u nas ich nie ma:-(

Wiecie co z tym nocnikiem to pytam ponieważ parę tygodni temu teściowa kupiła Lence taki zwykły najzwyklejszy nocniczek (szukałam na Allegro żeby Wam pokazać ale nie znalazłam. Kupiła go a Carrefourze może widziałyście).
Problem z nim jest taki, że Lenka nie umie na niego siadać ponieważ z przodu ma dużą głowę misia więc trzeba dać kroka i siąść na niego okrakiem. Niewykonalne.
Jak już ją na nim posadzę, Lenka trzyma się tej głowy i odgina w tył, ponieważ nie ma podpórki na plecy jest jej poprostu niewygodnie chce zejść i też nie może bo dla takiego dziecka ciężko jest stanąć ja jednej nodze, ponieść wysoko drugą i zejść z nocnika. Więc ładnie za niego podziękowałam i powiedziałam żeby do siebie ten nocnik zabrała:/

Szukam nocnika, który wyglądem będzie przypominał toaletę, na którego będzie można łatwo siąść i siedzieć normalnie a nie okrakiem, który można łatwo wyczyścić, zrobić nakładkę na sedes i podest. Wymagania co? ;)

Wiecie co z tym nocnikiem to pytam ponieważ parę tygodni temu teściowa kupiła Lence taki zwykły najzwyklejszy nocniczek (szukałam na Allegro żeby Wam pokazać ale nie znalazłam. Kupiła go a Carrefourze może widziałyście).
Problem z nim jest taki, że Lenka nie umie na niego siadać ponieważ z przodu ma dużą głowę misia więc trzeba dać kroka i siąść na niego okrakiem. Niewykonalne.
Jak już ją na nim posadzę, Lenka trzyma się tej głowy i odgina w tył, ponieważ nie ma podpórki na plecy jest jej poprostu niewygodnie chce zejść i też nie może bo dla takiego dziecka ciężko jest stanąć ja jednej nodze, ponieść wysoko drugą i zejść z nocnika. Więc ładnie za niego podziękowałam i powiedziałam żeby do siebie ten nocnik zabrała:/

Szukam nocnika, który wyglądem będzie przypominał toaletę, na którego będzie można łatwo siąść i siedzieć normalnie a nie okrakiem, który można łatwo wyczyścić, zrobić nakładkę na sedes i podest. Wymagania co? ;)

Kochane teściowe, one zawsze chcą dobrze.... :crazy:

agulam, ja sprzedaję małe ciuszki, max 74 cm, więc na pewno będą za małe:
ok

Tyle pieniędzy za nocnik :szok:

Ja napisze tylko tyle, że my kupiliśmy Dianie zwykły najzwyklejszy, robiła na nim kilka miesięcy, ale moja mądra teściowa, chcąc być dobrą babcią kupiła wnusi grający. Posadziłam na nim Dianę kilka razy i kazałam wywalić. Diana za każdym razem jak ją sadzałam i zaczyna robić siusiu i w pewnym momencie zaciska i przestaje robić i w płacz.
Powstrzymywała się bo się przelękałą tego wrrrr grajka.
Domniemam że od głupich przypałów mojej teściowej moje dziecko odechciało robić na nocnik...
Wiki tez taki mial i plakal,ja nie wyrzucalam tylko wyjelam to ustrojstwo i sluzy do tej pory,bo ma go Ola

reklama
Do góry