reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
Tysia, fajne te klocki są. Moje dzieciaki mają juz dość dużo klocków z Hemara, ale chyba im jeszcze dokupię. Tylko, że ja wezmę na tej wielkiej ciężarówce, Jasiek będzie miał fają zabawkę:)

Na tej ciężarówie są klocki? Mi sie wydawało że tylko samochodziki, ale ledwo rzucilam okiem wiec moge sie mylic. Ciezarówa jest ekstra, ale juz jedna mamy ;)

znowu w kwestii zary oszalamiająca przecena:
BABY LEATHER BOOT - Shoes - Baby girl (3-36 months) - Kids - Sales - ZARA Poland

i odpowiedź z zary na moje pytanie czy owe przeceny to jakiś żart:
Dear Mr/s. N. Wioletta,
First of all we would like to thank you for the interest shown in our
goods.
Please be informed that on account of the high number of requests in this
respect, you may only get information about the availability , prices and
sizes of the different items in our stores, with the help of the store
manager.
Thanking you again for your interest,
Best regards.

Są klocki, ciuchcia, wagoniki i nie wiem co jeszcze, bo aż tak się nie przyglądałam. Na pewno mniej jest tych klocków, ale sam samochód bardzo fajny.

Przypadkiem znalazłam fajną przywieszkę na szybę Baby on board. Nie żadna naklejka ani kartonik, który blednie, na dodatek sprzedający jest z Łodzi, więc chyba zakupię:)

http://allegro.pl/playgro-przywieszka-do-samochodu-baby-on-board-i1740542804.html

Ostatnia edycja:
tysia - mamy bardzo podobne klocki, może i takie same - ale ja nie jestem z nich za bardzo zadowolona.

justme- zła kobieto- nie kuś !

oleśka - fajna ta zawieszka, jeszcze się z taką nie spotkałam

reklama
Do góry