reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

dziewczyny macie dużo tego.... w lesie to jestem ja!!! Nie mam nic!!!!!!!!!!!!!!!! wstrzymuję się jeszcze ...chociaż trudno mi to przychodzi

reklama
anusiak trzeba się było ładnie uśmiechnać do Kameleon bądź Kasieńki - może wpadłby jakiś rabacik ;-)

co do wyprawki to po ostatnim przeglądzie odziedziczonych po chrześniaku ciuszków śmiało stwierdzam, że moje dziecko będzie miało w czym chodzić przez pierwszy rok życia - w sumie takich domowych zwykłych to mam aż za dużo więc będę się raczej zaopatrywała tylko w te wyjściowe.. jeśli jutro poznam płeć (na co bardzo liczę ale po ostatnich wizytach w cuda nie wierzę :p) to już zapowiedziałam mężowi, że od razu po ginie pędzimy po zakupy :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

Ostatnia edycja:
dziewczyny macie dużo tego.... w lesie to jestem ja!!! Nie mam nic!!!!!!!!!!!!!!!! wstrzymuję się jeszcze ...chociaż trudno mi to przychodzi

To tak jak ja!!! Tez jeszcze nic nie mam :-(, ale jak pojadę 12 na wizyte, to wstąpię do IKEI - zrobę te same zakupy co aga0411 :-), nie wiem jakie są ceny, jeszcze się nie rozglądałam, ale wydaje mi się, że te w IKEI są bardzo atrakcyjne :-)?

Mebelki i pokoik będziemy robili w marcu :-). Pewnie zaglądałyście już i znalazłyście, są takie sliczne mebelki z "Meblika", super...

Szybko zabieracie się za pokoiki. My będziemy robić dopiero w sierpniu - wrześniu, wcześniej mały będzie z nami w sypialni, a dopiero jak zacznie przesypiać noce to zostanie przeniesiony do swojego pokoju, więc ten wydatek na razie odkładamy w czasie, przynajmniej będzie większa swoboda finansowa. Teraz to nawet łóżeczka nie kupuję bo mały będzie spał w koszu :tak:

u nas mały cały czas z nami w sypialni, ale mam cichą nadzieję, że tak do Bożego Narodzenia przeprowadzimy się do nowego domu...

A ja się tylko pochwalę- na wtorek umówiłam się do noego lekarza na wizytę:-). Także byle do wtorkuuuu:-D

Kurczę, a my jeszcze nic dla dzidziusia nie mamy- poza łózeczkiem które odziedziczy po swoim tatusiu, albo po mojej siostrze :-p (ale i tak materacyk trzeba kupic nowy) i narazie nie planujemy jeszcze nic kupować. Ja chyba jednak poczekam do 30tc. Może to przesadne, ale boję się jeszcze cokolwiek kupić.

reklama
A ja się tylko pochwalę- na wtorek umówiłam się do noego lekarza na wizytę:-). Także byle do wtorkuuuu:-D
to chyba nie w tym wątku, znów nam się oberwie od Nataliak ;-);-)
trzymam kciuki za lepszą wizytę.
ja jutro rano do szpitala, ale jakoś naj narazie spokojna jestem:tak:

Do góry