reklama
anusiak-białystok
Fanka BB :)
Dziękuję Mi się wydaje, ze cena przystępna właśnie...może masz na myśli Giraffe?anusiak piękne te mebelki, ja też się w nich zakochałam, tylko cały zestaw był dośc drogi z tego co pamiętam
Łóżeczko Giraffe beż/dąb Trama -kurier gratis (862386416) - Aukcje internetowe Allegro
Bo tamta cena rzeczywiście powalająca U nas za całość wyszło 1385zł ;-)(po rabacie)
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
tak też myślałam że ta cena jest wygórowana za taki malutki kocyk...to ja za taki duży dałam 60zł a gdzie dopiero takie maleństwo!!!!Uważam że baardzo drogo!
Ja mam na razie tylko jeden polarowy kocyk.Zapłaciłam za niego w PEPCO 10zł!
Oni powariowali z tymi cenami dla dzieci Taka głupia poduszeczka z haftem z NICI u mnie na osiedlu kosztowała 99zł Kupiłam dziś może mniej wypasioną ,ale równie słodką i miłą w dotyku za 16zł w sklepiku za 5zł ;-)
A też się musze przejść do pepco zapomniałam ze tam mają cieciece ubranka może są jakieś promocje?
awru
ależ ci anusiak zazdroszczę, że masz już ten pokoik.. super jest!! i oczywiście nie pogardzimy fotkami jak już go dopniecie na ostatni guzik a mebelki z netu czy z fartlandii?
widzę, że debata odnośnie kocyków - mnie najbardziej interesuje jaki rozmiar jest najbardziej przydatny.. jakieś pomysły?
widzę, że debata odnośnie kocyków - mnie najbardziej interesuje jaki rozmiar jest najbardziej przydatny.. jakieś pomysły?
N
nataliak
Gość
dzieciece kocyki maja zwykle ten sam rozmiar, moze byc roznica kilku centymetrow. zawsze mozna przeciez zlozyc, podwinac itd.
awru
typowo dziecięce do przykrycia być może.. z tego co się zdążyłam zorientować do wymiary ok 80x100 i 100x140 (+ - oczywiście).. jednak czasem w sklepach z art. nie tylko typowo dziecięcymi zdarzają się fajne rodzynki a tam z rozmiarami hulaj dusza.. i zastanawiam się właśnie czy taki większy też by się do czegoś nie przydał, nawet żeby pod matę edukacyjną podłożyć itd itp
N
nataliak
Gość
ja kupilam jeden taki zwykly duzy z polarku w ikei za chyba 5,99zl i zamierzam go wlasnie dla dziecka przeznaczyc. na pewno do czegos sie przyda pozostale mam w tych dzieciecych rozmiarach ale nie podam Ci konkretnie w jakich bo na metkach nie ma a wyrzucilam opakowania. przy zakupie nie zwracalam uwagi na rozmiar a wszystkie 3 ktore kupilam sa zblizonej wielkosci.
anusiak-białystok
Z Fartlandii, z netu za drogo przesyłka wychodziła. Były też do kupienia w Bambino na Handlowej ale róznica w cenie 230zł ;-)a mebelki z netu czy z fartlandii?
Bardzo ładnie dobrane kolory ścian!!!Hehehe
Ale naprawdę jeszcze nie ma za bardzo co.Bo ściany "gołe"
Szafa jeszcze nie złożona.Na razie tylko łóżeczko i krzesełko.
I jednak miłośc do żyrafki zwyciężyła;-) Ładne te mebelki
Brawo Anusiak:-)
My mamy pierwszy malutki krok - męzu zawiesił karnisz i lampę sufitową, którą ja mam zamiar przyozdobić wedle własnego pomysłu (ma biały abażur).
Zamówiliśmy też na wymiar regały na ksiązki/zabawki a sami mamy zamiar zrobić blat/biurko/przewijak :-)
reklama