reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
Uważam że baardzo drogo! :szok::baffled:
Ja mam na razie tylko jeden polarowy kocyk.Zapłaciłam za niego w PEPCO 10zł! :tak:
Oni powariowali z tymi cenami dla dzieci :wściekła/y: Taka głupia poduszeczka z haftem z NICI u mnie na osiedlu kosztowała 99zł :szok::szok::szok: Kupiłam dziś może mniej wypasioną ,ale równie słodką i miłą w dotyku za 16zł w sklepiku za 5zł ;-)
tak też myślałam że ta cena jest wygórowana za taki malutki kocyk...to ja za taki duży dałam 60zł a gdzie dopiero takie maleństwo!!!!
A też się musze przejść do pepco zapomniałam ze tam mają cieciece ubranka może są jakieś promocje?:confused:

ależ ci anusiak zazdroszczę, że masz już ten pokoik.. super jest!! i oczywiście nie pogardzimy fotkami jak już go dopniecie na ostatni guzik :yes: a mebelki z netu czy z fartlandii?

widzę, że debata odnośnie kocyków - mnie najbardziej interesuje jaki rozmiar jest najbardziej przydatny.. jakieś pomysły?

dzieciece kocyki maja zwykle ten sam rozmiar, moze byc roznica kilku centymetrow. zawsze mozna przeciez zlozyc, podwinac itd.

typowo dziecięce do przykrycia być może.. z tego co się zdążyłam zorientować do wymiary ok 80x100 i 100x140 (+ - oczywiście).. jednak czasem w sklepach z art. nie tylko typowo dziecięcymi zdarzają się fajne rodzynki a tam z rozmiarami hulaj dusza.. i zastanawiam się właśnie czy taki większy też by się do czegoś nie przydał, nawet żeby pod matę edukacyjną podłożyć itd itp

ja kupilam jeden taki zwykly duzy z polarku w ikei za chyba 5,99zl i zamierzam go wlasnie dla dziecka przeznaczyc. na pewno do czegos sie przyda ;) pozostale mam w tych dzieciecych rozmiarach ale nie podam Ci konkretnie w jakich bo na metkach nie ma a wyrzucilam opakowania. przy zakupie nie zwracalam uwagi na rozmiar a wszystkie 3 ktore kupilam sa zblizonej wielkosci.

Hehehe
Ale naprawdę jeszcze nie ma za bardzo co.Bo ściany "gołe" :-D
Szafa jeszcze nie złożona.Na razie tylko łóżeczko i krzesełko.
Bardzo ładnie dobrane kolory ścian!!!

I jednak miłośc do żyrafki zwyciężyła;-) Ładne te mebelki :)

Brawo Anusiak:-)

My mamy pierwszy malutki krok - męzu zawiesił karnisz i lampę sufitową, którą ja mam zamiar przyozdobić wedle własnego pomysłu (ma biały abażur).
Zamówiliśmy też na wymiar regały na ksiązki/zabawki a sami mamy zamiar zrobić blat/biurko/przewijak :-)

reklama
W Leroy Merlin są bardzo fajne zasłony do pokoi dziecięcych - z 10 różnych wzorów, narzuty na łóżko, poduchy (to już dla starszych).
Ciekawe, różnorodne wzory i dobre ceny 29-69pln za sztukę.

Do góry