reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

Aha, no i w Ikei sa też gadżety typu; posciele, kocyki, przescieradła, pieluchy tetrowe, podkłady do przewijania, reczniki zwykłe i przykrycia po kąpieli, śpiworki, baldachimy, przewijaki, proste łóżka, drewniane zabawki, maty edukacujne - multum tego i różnorodne wzory. Ceny przystepne :-)

reklama
my jutro chyba wjedziemy do Ikea zobaczyć może coś wybiorę.
Anusiak wczoraj wieczorem powiedziałam mojemu męzowi, ze masz już fajnie zrobiony pokoik, a on do mnie: jak maja pieniądze to mają i pokoik :wściekła/y: kurde liczyłam na inną odpowiedz :wściekła/y:

w Krakowie w Ikei jest mały wybór jeśli chodzi o pokój dziecięcy, jakoś słabo wyposażony jest w te akcesoria, a te, które są, to takie słabszej jakości:baffled:
Ja ostatnio kupiłam kocyk w Mothercare był przeceniony z 70 zł na 35 zł. Zmierzyłam go i ma 73 cm x 97 cm. Widziałam też kocyki w 5-10-15 za 19 zł też po przecenie.

ja do Poznania do Ikea jadę i nie wiem jak mają wyposażony w te akcesoria bo nigdy nie zawracałam większej uwagi :-)
a tu fotki moich zakupów:
wkłądki laktacyjne 50 sztuk za 16,99
termometr do wody 5,90
klips do smoczka 4,90
majtki wielorazowe 5 sztuk 5,99
szczotka i grzebyczek- żyrafka- 6,40

oprócz tego kupiłam jeszcze szczotkę do butelek, jednorazowe podklady do przewijania no i te 2 kocyki a których wczoraj pisałam :)

Załączniki

• wkłądki laktacyjne.jpg
    wkłądki laktacyjne.jpg
    45,3 KB · Wyświetleń: 18
  • termometr.jpg
    termometr.jpg
    52,6 KB · Wyświetleń: 17
  • klips do smoczka.jpg
    klips do smoczka.jpg
    16,5 KB · Wyświetleń: 17
  • majtki wielorazowe.jpg
    majtki wielorazowe.jpg
    20,1 KB · Wyświetleń: 17
  • szczoteczka zyrafka.jpg
    szczoteczka zyrafka.jpg
    42,2 KB · Wyświetleń: 17
Jaszczurka daleko w lesie to jestem właśnie ja.... moje dzieciątko ma tylko jeansy, sztruksy i dresy:-p....
nie wspominając nawet o mnie.....

ale gdy zacznę L4 nic mnie nie powstrzyma:tak::tak::tak:

Anusiak piękne mebelki:-) My się zdecydowaliśmy na łóżeczko z tego kompletu :tak:od zakupu powstrzymuje tylko brak kasy na koncie, jak mi tylko zus wyplaci to kupujemy:tak: a widziałaś że jest też przewijak z tej serii?

Co do kocyków to babcia wczoraj dwa nam zakupiła:-) jeden taki mniejszy 80x100cm polarkowy, a drugi 100x140 taki grubszy:-)

reklama
Ja na razie mam wyprawkę ubrankową całą na 62 i 56 i kilka sztuk takich wyjsciowych ubranek na 68 ( wyjściowe tzn - bluzy czy ogrodniczki), na 68 na razie śpiochów nie kupowałam.
Poza tym kupiłam tylko przewijak i jak na razie stoper z zakupami bo wypsztykaliśmy się z kasy na święta więc styczeń stopujemy, ale od lutego ruszam w miasto :-D i Polskę przez internet i zaczynam gromadzić co się da. Po połówkowym już będę pewniejsza co do płci - mam 20 stycznia.

Do góry