Aha, no i w Ikei sa też gadżety typu; posciele, kocyki, przescieradła, pieluchy tetrowe, podkłady do przewijania, reczniki zwykłe i przykrycia po kąpieli, śpiworki, baldachimy, przewijaki, proste łóżka, drewniane zabawki, maty edukacujne - multum tego i różnorodne wzory. Ceny przystepne :-)
reklama
N
nataliak
Gość
anusiak a posciel z zyrafkami juz wiesz gdzie mozna kupic?;>
my jutro chyba wjedziemy do Ikea zobaczyć może coś wybiorę.
Anusiak wczoraj wieczorem powiedziałam mojemu męzowi, ze masz już fajnie zrobiony pokoik, a on do mnie: jak maja pieniądze to mają i pokoik kurde liczyłam na inną odpowiedz
Anusiak wczoraj wieczorem powiedziałam mojemu męzowi, ze masz już fajnie zrobiony pokoik, a on do mnie: jak maja pieniądze to mają i pokoik kurde liczyłam na inną odpowiedz
estragon
mamusia synusia:P
w Krakowie w Ikei jest mały wybór jeśli chodzi o pokój dziecięcy, jakoś słabo wyposażony jest w te akcesoria, a te, które są, to takie słabszej jakości
Ja ostatnio kupiłam kocyk w Mothercare był przeceniony z 70 zł na 35 zł. Zmierzyłam go i ma 73 cm x 97 cm. Widziałam też kocyki w 5-10-15 za 19 zł też po przecenie.
Ja ostatnio kupiłam kocyk w Mothercare był przeceniony z 70 zł na 35 zł. Zmierzyłam go i ma 73 cm x 97 cm. Widziałam też kocyki w 5-10-15 za 19 zł też po przecenie.
ja do Poznania do Ikea jadę i nie wiem jak mają wyposażony w te akcesoria bo nigdy nie zawracałam większej uwagi :-)
a tu fotki moich zakupów:
wkłądki laktacyjne 50 sztuk za 16,99
termometr do wody 5,90
klips do smoczka 4,90
majtki wielorazowe 5 sztuk 5,99
szczotka i grzebyczek- żyrafka- 6,40
oprócz tego kupiłam jeszcze szczotkę do butelek, jednorazowe podklady do przewijania no i te 2 kocyki a których wczoraj pisałam
a tu fotki moich zakupów:
wkłądki laktacyjne 50 sztuk za 16,99
termometr do wody 5,90
klips do smoczka 4,90
majtki wielorazowe 5 sztuk 5,99
szczotka i grzebyczek- żyrafka- 6,40
oprócz tego kupiłam jeszcze szczotkę do butelek, jednorazowe podklady do przewijania no i te 2 kocyki a których wczoraj pisałam
Załączniki
jaszczurka86
Fanka BB :)
Patrząc na Wasze zakupy...widzę że jestem daleko w lesie:-) Kiedyś muszę namówić meża na wielkie zakupy dla Wojtusia :-):-)
jaszczurka86
Ja nie mam wiele więcej od Ciebie Alutka....3 pary pajacyków, śpiochy i 4 bodziaki...A i koszule do karmienia do szpitala...TYLE:-)Jaszczurka daleko w lesie to jestem właśnie ja.... moje dzieciątko ma tylko jeansy, sztruksy i dresy....
nie wspominając nawet o mnie.....
ale gdy zacznę L4 nic mnie nie powstrzyma
Anusiak piękne mebelki:-) My się zdecydowaliśmy na łóżeczko z tego kompletu od zakupu powstrzymuje tylko brak kasy na koncie, jak mi tylko zus wyplaci to kupujemy a widziałaś że jest też przewijak z tej serii?
Co do kocyków to babcia wczoraj dwa nam zakupiła:-) jeden taki mniejszy 80x100cm polarkowy, a drugi 100x140 taki grubszy:-)
Co do kocyków to babcia wczoraj dwa nam zakupiła:-) jeden taki mniejszy 80x100cm polarkowy, a drugi 100x140 taki grubszy:-)
reklama
lenkaa*
Ja na razie mam wyprawkę ubrankową całą na 62 i 56 i kilka sztuk takich wyjsciowych ubranek na 68 ( wyjściowe tzn - bluzy czy ogrodniczki), na 68 na razie śpiochów nie kupowałam.
Poza tym kupiłam tylko przewijak i jak na razie stoper z zakupami bo wypsztykaliśmy się z kasy na święta więc styczeń stopujemy, ale od lutego ruszam w miasto i Polskę przez internet i zaczynam gromadzić co się da. Po połówkowym już będę pewniejsza co do płci - mam 20 stycznia.
Poza tym kupiłam tylko przewijak i jak na razie stoper z zakupami bo wypsztykaliśmy się z kasy na święta więc styczeń stopujemy, ale od lutego ruszam w miasto i Polskę przez internet i zaczynam gromadzić co się da. Po połówkowym już będę pewniejsza co do płci - mam 20 stycznia.