reklama
N
nataliak
Gość
a na metce od kocyka nie ma napisane?
a cienkie czy grube one są?
ja nie wiem jakie kupować
wszystkie mam cienkie. te pluszowe maja na metkach 100% poliester.
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
a chcecie kupować taki gruby kocyk czy tylko cienkie?
Ja zastanawiam się nad 1 grubym i 2 cienkimi....
Ale jak pytałam w sklepie to kocyk o rozmierze 120x60 62zł kosztował-nie uwarzacie że troche drogo?
Ale jak pytałam w sklepie to kocyk o rozmierze 120x60 62zł kosztował-nie uwarzacie że troche drogo?
N
nataliak
Gość
poszukaj w innych sklepach. ja kupowalam w auchan i w smyku. najdrozszy z tych co mam kosztowal 25zl. byly oczywiscie duzo drozsze ale roznily sie tylko wzorami i aplikacjami. swietne kocyki robi firma 'bobas'.
estragon
mamusia synusia:P
anusiak piękne te mebelki, ja też się w nich zakochałam, tylko cały zestaw był dośc drogi z tego co pamiętam, amy musimy prawie cały dom wyremontowac i do tego pralka zaczęła się nam psuc i lodówka też jest do wymiany, także bankructwo murowane. Z remontami musimy się wyrobic do marca, bo boję się, że mogę wcześniej urodzic. Czytałam kiedyś taki artykuł, że jest to trochę "dziedziczne", a moja mama urodziła się w 8 miesiącu (leżała w inkubatorze), jej brat w 7 miesiącu, ja w 34 tygodniu, a moja siostra w 36
moja mama każdą ciązę rodziła 2-3 tygodnie wcześniej. więc liczę, że ja też
a kocyki kupiłam takie. 2 niebieskie, co na dole widać :-)
MIĘCIUTKI ŚLICZNY KOCYK POLAROWY BabyOno 90x110 (875611700) - Aukcje internetowe Allegro
jak przyjdą, to zdam relacje, myślę, czy jeszcze nie zamówić czegoś u tego sprzedawcy, wszystko pójdzie kurierem i będę miała spokój :-)
a kocyki kupiłam takie. 2 niebieskie, co na dole widać :-)
MIĘCIUTKI ŚLICZNY KOCYK POLAROWY BabyOno 90x110 (875611700) - Aukcje internetowe Allegro
jak przyjdą, to zdam relacje, myślę, czy jeszcze nie zamówić czegoś u tego sprzedawcy, wszystko pójdzie kurierem i będę miała spokój :-)
reklama
anusiak-białystok
Fanka BB :)
Uważam że baardzo drogo!a chcecie kupować taki gruby kocyk czy tylko cienkie?
Ja mam na razie tylko jeden polarowy kocyk.Zapłaciłam za niego w PEPCO 10zł!
Oni powariowali z tymi cenami dla dzieci Taka głupia poduszeczka z haftem z NICI u mnie na osiedlu kosztowała 99zł Kupiłam dziś może mniej wypasioną ,ale równie słodką i miłą w dotyku za 16zł w sklepiku za 5zł ;-)
Załączniki