reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
Anusiak, wygląda cool;-) Prosimy o dalszą dokumentację z postępujących prac, prawda dziewczyny?:-D
Ja mam narazie jeden kocyk, z cienkiego polarku- przecena w benettonie:-D

a chcecie kupować taki gruby kocyk czy tylko cienkie?
Ja zastanawiam się nad 1 grubym i 2 cienkimi....
Ale jak pytałam w sklepie to kocyk o rozmierze 120x60 62zł kosztował-nie uwarzacie że troche drogo?

poszukaj w innych sklepach. ja kupowalam w auchan i w smyku. najdrozszy z tych co mam kosztowal 25zl. byly oczywiscie duzo drozsze ale roznily sie tylko wzorami i aplikacjami. swietne kocyki robi firma 'bobas'.

anusiak piękne te mebelki:tak:, ja też się w nich zakochałam, tylko cały zestaw był dośc drogi z tego co pamiętam, amy musimy prawie cały dom wyremontowac i do tego pralka zaczęła się nam psuc i lodówka też jest do wymiany:wściekła/y:, także bankructwo murowane. Z remontami musimy się wyrobic do marca, bo boję się, że mogę wcześniej urodzic. Czytałam kiedyś taki artykuł, że jest to trochę "dziedziczne", a moja mama urodziła się w 8 miesiącu (leżała w inkubatorze), jej brat w 7 miesiącu, ja w 34 tygodniu, a moja siostra w 36:dry:

reklama
a chcecie kupować taki gruby kocyk czy tylko cienkie?
Ja zastanawiam się nad 1 grubym i 2 cienkimi....
Ale jak pytałam w sklepie to kocyk o rozmierze 120x60 62zł kosztował-nie uwarzacie że troche drogo?
Uważam że baardzo drogo! :szok::baffled:
Ja mam na razie tylko jeden polarowy kocyk.Zapłaciłam za niego w PEPCO 10zł! :tak:
Oni powariowali z tymi cenami dla dzieci :wściekła/y: Taka głupia poduszeczka z haftem z NICI u mnie na osiedlu kosztowała 99zł :szok::szok::szok: Kupiłam dziś może mniej wypasioną ,ale równie słodką i miłą w dotyku za 16zł w sklepiku za 5zł ;-)

Załączniki

• SN853960 (450 x 600).jpg
    SN853960 (450 x 600).jpg
    13,2 KB · Wyświetleń: 29
  • SN853957 (600 x 450).jpg
    SN853957 (600 x 450).jpg
    18,6 KB · Wyświetleń: 31
Do góry