reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
akcesoriami dla mnie po porodzie chwilowo się nie zamrtwiam- to ostatnie rzeczy, które kupię. najpierw moj maluch musi być obkupiony heh he
ale co do wkłądek to już 2 opinia, gdy słyszę, ze te Johnson's są bardzo dobre :tak:

Dziewczyny a rozglądacie się już np za stanikiem do karmienia....i akcesoria potrzebne po porodzie? Ja się nie bardzo orientuje co bedzie mi potrzebne może bardziej doświadczona mamusia napisze???chodzi mi o majtki poporodowe,wkładki laktacyjne,słyszałam o jakimś płynie tantum rosse

stanik? o tak.....szukam....ale w przystepnej cenie i porządnego ostatno wpadł mi w oko gdzies na necie ale za 179 zł.......o nie! buuu :(

:tak::tak::tak: ja się zgadzam z powyższym! Anusiak- do roboty, wrzucaj foty!:-D
Hehehe
Ale naprawdę jeszcze nie ma za bardzo co.Bo ściany "gołe" :-D
Szafa jeszcze nie złożona.Na razie tylko łóżeczko i krzesełko.

Załączniki

• SN853929 (450 x 600).jpg
    SN853929 (450 x 600).jpg
    18,8 KB · Wyświetleń: 42
  • SN853933 (600 x 450).jpg
    SN853933 (600 x 450).jpg
    25,7 KB · Wyświetleń: 43
  • SN853942 (450 x 600).jpg
    SN853942 (450 x 600).jpg
    17,5 KB · Wyświetleń: 44
  • SN853944 (600 x 450).jpg
    SN853944 (600 x 450).jpg
    18,4 KB · Wyświetleń: 42
anusiak to czyste szaleństwo :-D:-D
ale zazdroszczę, mój nie chce słyszeć o tak szybkim kupnie rzeczy :-(
jedynie udaje mi się ciuchy przeszmunglować

Mój też stękał, gwękał,ale uświadomiłam że zostało niecałe 4 m-ce, mąz kierowca więc często wyjeżdża,albo wraca w nocy,więc tylko sobota zostaje na zakupy i remonty. A jak będę miała brzuch po kolana to mu w niczym nie pomogę i będzie sam po nocach z pędzlem biegał. Pomogło :-D

kurcze, fajnie masz. my narazie mamy sypialnie w tym pokoiku, gdzie będzie dzidziuś i nawet nic się nie odzywam,że coś bym chciała..
ale luty to już napewno coś będę robić w pokoiku- malować nie musimy bo mamy świeżo malowane:-)

reklama
Do góry