reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
kurcze ja jeszcze w ogóle o takich zakupach nie myślę:zawstydzona/y: jestem chyba trochę przesądna pod tym względem i nie chcę mieć w domu zbyt wielu rzeczy w tak wczesnej ciąży...na razie pokoik, który będziemy przerabiać na dziecięcy służy nam za graciarnie, więc mam tam wszystko, łącznie ze sprzętem sportowym męża, moim starym biurkiem, suszarką na pranie i deską do prasowania :-) chyba najpierw zacznę od wysprzątania pokoiku i odmalowania go, a znając mojego męża to zajmie nam ze 4 miesiące, więc akurat będzie już czas na rozejrzenie się za mebelkami ;-)

a żyrafa faktycznie słodzizna ;-) może taką na ścianie wymaluję hehe

Tak sobie pomyślałam, że my to raczej takie cieniutkie, bawełniane ciuszki dla naszych skarbków będziemy kupowały, bo w maju upały już potrafią być ?

Tak sobie pomyślałam, że my to raczej takie cieniutkie, bawełniane ciuszki dla naszych skarbków będziemy kupowały, bo w maju upały już potrafią być ?
No niby mogą być upały, ale ja z kolei pamiętam że przez kilka ostatnich lat maj był słoneczny, ale raczej chłodny... Myślę ze w grę wchodzi też kilka cieplejszych ciuszków, w końcu to maleństwo... a pamiętacie jak w tym roku, w lipcu były zimne dni?:eek: Takie jesienne normalnie. Myślę że przyda się cos grubszego. Poza tym więcej okazji do kupowania;-)

No niby mogą być upały, ale ja z kolei pamiętam że przez kilka ostatnich lat maj był słoneczny, ale raczej chłodny... Myślę ze w grę wchodzi też kilka cieplejszych ciuszków, w końcu to maleństwo... a pamiętacie jak w tym roku, w lipcu były zimne dni?:eek: Takie jesienne normalnie. Myślę że przyda się cos grubszego. Poza tym więcej okazji do kupowania;-)

Co prawda to prawda, lepiej byż przygotowanym na każdą ewentualność :tak:

dziewczyny a któraś z was dostanie ubranka w spadku od kogoś? Bo ja raczej nie będę miała okazji, a ostatnio zaczęłam się zastanawiac jaki jest pożytek np z takich ubranek po dziecku które urodziło się w listopadzie. Przecież potrzebowało np. ciepłych ciuszków na pierwsze miesiące, a potem lżejszych, nasze maluchy na odwrót. Dlatego zastanawiam się ile jest pożytku z takich spadkowych ubranek jak dziecko urodziło się w zupełnie innej porze roku. Macie jakieś doświadczenia?

reklama
Do góry