reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

Nadia ma stópkę rozmiar 21,nosi rozmiar 80 lub 86.Rozmiar 86 nie jest za duży,ale z racji jej szczupłości ubrania w tym rozmiarze "wiszą" na niej,dlatego częściej nosi rozmiar 80,w którym wygląda jak "spod igły".Obstawiam rozmiar 86 do końca roku/zimy.Buciki na jesień ma w rozmiarze 22,na zimę jeszcze nie kupowałam.Na jesień mamy kurtki i płaszczyk w rozmiarze 86,jest jedna 18-24 i na tym koniec.Na zimę kurtkę/kurtki kupię we wrzesniu.

reklama
Just ja mam to pod nosem, jutro jadę po mleko i pampersy, jak ustalisz czy są to daj znać na pw

a buciory miesiąc temu kupowaliśmy 21 i miały dobry cm luzu, teraz już palcami dosięga do końca, więc za chwilę wymianka :/

Just, ja i tak będę to zajrzę, oblookalam już te buty,
nie sprzątnę Ci sprzed nosa ostatniej pary, bo musiałabym 22 kupić, a ni ma :/

bali, jeśli będą po przecenie i jeszcze będzie r. 21 to ja też byłabym chętna na jedną parę :-)

Ostatnia edycja:
hehe, niezłe przedsięwzięcie ogólnopolskie widzę się odbywa :-) te butki dla Frania super

Chrupcia- dzięki za namiary na producenta zabawek drewnianych - alternatywy dla boikido, czekamy na kuriera
a i dziś mają przyjść cudne geoxy na jesień dla Tochy- zdecydowanie sklep Bartka internetowy szybciutko reaguje

reklama
Do góry