reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

byłam dziś w sklepie DEICHMANN ale nic nie kupiłam, to co mnie się podobało to albo cena nie ta:zawstydzona/y:albo nr buta za mały:-:)-:)-( buuuuuuuuu...........

ale kupiłam Mai sweterek rozpinany i bluze rozmiar 92, bo sukcesywnie chce jej kupić ubranka na jesień...

a nie ukrywam ze te bardzo się mi podobają:)

półbuty dziecięce - Buty dziecięce - Dziewczęce - DEICHMANN

Julita, sliczne ubranka:tak: A buty z Deichmana widziałam na żywo, ma je teżLenka Nataliak, a Franek miał ich "męską" wersję na wiosnę, teraz niestety będą już za małe:-/

W Portugalii odkryłam super sklep: Jacadi Paris - Vêtements pour enfants de 0 à 12 ans, chaussures, puériculture et liste de naissance, akurat mieli wyprzedaże, więc trochę z mamą poszalałyśmy:) Zakochałam się też w tych butkach:

Mocassins en nubuck foulonné - Chaussures basses - Chaussure - Jacadi

Derby semi-montantes en nubuck - Tennis - Chaussure - Jacadi

ale nie było rozmiarów:-/

Czy któraś z Was wie gdzie w Białym są warte 'zwiedzenia' galerie handlowe? Jedziemy teraz na tydzień do Zambrowa i wybierzemy się z małżem i Majką na cały dzień do Białego to może bym jakieś wyprzedaże przy okazji zahaczyła...:)

Zara i H&M: Alfa Centrum Białystok :: Start

reklama
Ciuchy??:-D Nieeee... bo głównie mama mu kupowała. Ja kupiłam mu szorty i koszulę Hilfigera na sale'ach w El Corte Ingles. Ale na upartego moi rodzcie są tam jeszcze tydzień:tak: Więc wiesz, da się ogarnąć, jakby coś;-)

Jestem "królową przecen". W KappAhlu kupiłam dziecku 2 bodziaki i spodnie dresowe- wszysto w normalnych cenach:eek:

...aaaaleeee.. kupiłam słodkie ubranka mojej przyjaciółce, która ma lada moment urodzić bliźniaczki: 2 sweterki na 3 m-ce i spodnie i spódniczkę-ogrodniczkę, żeby miała do wyboru:) Jakie to wszystko malusie i słodkie....!!

Bida. W GM w dzieciowej Zarze marnie, tzn. marnie jeśli chodzi o chłopaków i jakąś większą rozmiarówkę. 80% to ubrania dla dziewczynek... W KappAhlu też nic nie widziałam, w Okaidi na 2 latka było trochę spodni, ale tego akurat u nas dostatek;-) Jestem mega zadowolona, że Franek nie wyrósł z kurtki którą nosił wiosną, na jesień będzie idealna:)

Ja dziś,a raczej wczoraj tez byłam na szopingu.W zarze słabo,żadnych konkretów,więcej dla Julki kupiłam,Nadii dzinsy rurki,ale z nowej kolekcji,za to sobie świetną różową spódnicę,za 1/3 ceny.w mothercare też już przebrane,kupiłam po kilka par skarpetek dla dwóch dziewczyn,bieliznę Julce,jakieś drobiazgi,za to sobie w innych sklepach kupiłam dwie marynarki,w mango dzinsy i sukienkę,a w ogóle to chciałam głownie kupić sobie torebkę:eek:ale może następnym razem.Na razie robię sobie 2 tyg. bez sklepów:dry:
Co do wyprzedaży w Londynie ja jestem umówiona z koleżankami na wyprzedaże po Świętach Bożego Narodzenia,dlatego nigdzie się wtedy nie wybieram.Mam nadzieję,że pomysł wypali,bo cały rok się szykuję:tak:

Chrupcia wyprzedaze juz sie zaczely,w niektorych sklepach beda do sierpnia,ale wrzesien to juz nie jest miesiac na wyprzedaze:-(
nie czekaj na meza tylko wpadaj do mnie teraz:-)za tydzien beda w next:tak:

Agnieszko poswiateczne sa super bo wszystkie zaczynaja sie w Boxing Day,a nie tak jak teraz w zaleznosci od sklepu.
w zeszlym roku kupilam kolezance spodniczke skorzana za 1£ przeceniona ze 100.miala zepsuty zamek,krawcowa jej to zrobila za 7 zlotych:tak:

Chrupcia wyprzedaze juz sie zaczely,w niektorych sklepach beda do sierpnia,ale wrzesien to juz nie jest miesiac na wyprzedaze:-(
nie czekaj na meza tylko wpadaj do mnie teraz:-)za tydzien beda w next:tak:
Uuu to lypa... tak szybko to my sie nie zorganizujemy :-( no nic jakos nie mam szczescia, jeszcze ani razu na wyprzedaze nie trafilam...

Dziewczynskie ruszofe łózka:
NAJPIĘKNIEJSZE ŁÓŻKA ! MATERAC GRATIS!! 11 WZORÓW! (1695279503) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
Dobrze, że moja córcia nie widziała tych łóżek, bo by mi żyć nie dała przez to łóżka z jednorożcem. Ona kocha wszystko co z jednorożcami, pagazami i dinozaurami. A sensu kupować jej takiego łóżka nie ma skoro łóżko ma długość 144, a ona ma 134.

te są fajne, sama bym chętnie w takim spała ;-) http://allegro.pl/lozko-lozeczko-auta-policja-materac-gratis-i1700363564.html

Ostatnia edycja:
Do góry