reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
wiolan - butki śliczne, a z tymi geoxami mam zagwozdkę, bo nie wiem jaki rozmiar brać, czy 22 czy 23, teraz Tocha ma sandałki z Bartka w rozmiarze 21 i jest 7 mm luzu,
Julita - no widzę, że zakupy udane, płaszczyk uroczy :-)

wiolan - butki śliczne, a z tymi geoxami mam zagwozdkę, bo nie wiem jaki rozmiar brać, czy 22 czy 23, teraz Tocha ma sandałki z Bartka w rozmiarze 21 i jest 7 mm luzu,
Julita - no widzę, że zakupy udane, płaszczyk uroczy :-)

wzielabym 22.. zreszta agacie tez taki wzielam.. geox ma troche wieksze butki niz tradycyjna rozmiarowka... a wiadomo ze cieple rajtuzki wchodza w gre...

fajny wynalazek:
http://www.fabrykawafelkow.pl/dla-d...-siedziska-samochodowego-w-jednym-trunki.html

Ostatnia edycja:
julita my mamy te buty z deichmanna co dałaś linka do nich i świetnie się sprawują :tak:

to widzę, że tylko moje dziecko jeszcze w rozmiarze 80 śmiga?? :p płaszczyk na wczesną jesień jej wczoraj kupiłam w rozmiarze 86...

moja dopiro w 80 weszla,,, takze spoko marzena...:p

:-) bo już myślałam że może ja jej za małe ubranka nakładam...w sensie nie lubię jak dziecko ma podwijane spodnie, rękawy od bluzek i body wiszące w kroku :p dla mnie ubranka na małej mają leżeć jakby były na nią szyte :p:p:p:p

julita płaszczyk super :tak: my mamy podobny czerwono-malinowy z c&a :)

Ostatnia edycja:
:-) bo już myślałam że może ja jej za małe ubranka nakładam...w sensie nie lubię jak dziecko ma podwijane spodnie, rękawy od bluzek i body wiszące w kroku :p dla mnie ubranka na małej mają leżeć jakby były na nią szyte :p:p:p:p

julita płaszczyk super :tak: my mamy podobny czerwono-malinowy z c&a :)

też nie lubie za dużych ubrań, ale czasami jest tak że nie da się przewidzieć ...

a no i moja Maja chyba największa dziewczynka na majówkach;)

wzielabym 22.. zreszta agacie tez taki wzielam.. geox ma troche wieksze butki niz tradycyjna rozmiarowka... a wiadomo ze cieple rajtuzki wchodza w grel
dzięki wiolan, pomogłaś mi podjąć decyzję, wzięłam rozmiar 22

Tosia póki co też raczej nosi 80, czasem nawet ubranka w tym rozmiarze bywają za duże, Tosia jest dość szczupła (ostatnia jej dieta doprowadza mnie do szału) i wydaje mi się, że zima będzie w rozmiarze 80/86 a przyszłe lato 86/92.
I powiem Wam, że do tej pory nie miałam nietrafionych ubrań dla niej, w sense, że ubranka jakie kupowałam z wyprzedzeniem zawsze się sprawdzały i trafiały w sezon

Julita, pierwsza bluza jest super ;) oglądałam ostatnio taką sama tylko chyba turkusową, ale jakaś duza mi sie wydała i stwierdzilam ze musze z Aguską sie do sklpeu przejsc.
Nasze dziewczyny chyba podobne rozmiarowo są ;)

reklama
Do góry