reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

Ja tez mialam taki lezaczek jak miala julienx, bylam z niego bardzo zadowolona i teraz tez zamierzam go kupic. Mialam tez ta gabke ale nie umialam jej uzywac, bo jak wkladalam ja do wanienki z woda to ona cala nasiakala wiec obawialam sie na nia polozyc swobodnie corke bo mialam wrazenie ze moze naleciec jej wody do uszu. Uzywalam jej dopiero jak mala juz siedziala, miala siedzisko pod pupke w wannie

reklama
Na stylowe dziecko kupiłam 2 rzeczy.....polecam wam pajacki bo sa z przemiłej bawełny ale bodziaki cienizna......

Natomiast dostałam ubranko z cartera i to jest super bawełenka :) naj...

Załączniki

• 3pakstyl.jpg
    3pakstyl.jpg
    2,6 KB · Wyświetleń: 56
  • bodystyl.jpg
    bodystyl.jpg
    1,9 KB · Wyświetleń: 55
co do gąbki o której pisze anusiak, to fakt siedlisko bakterii, ale taka gąbka jest bardzo tania. moja znajoma jej używa, ale raz w miesiącu wymienia na nową poza tym po każdej kąpieli maluska trzeba tą gąbeczkę dobrze wysuszyć.
ja też będę używała własnie takiej gabeczki :tak:

Oleśka ja tez swoją córcię tak kąpałam jak ty ale skoro teraz jest tyle udogodnień to moge popróbować.... jak się nie sprawdzi to nie będzie żal za 15 zł wyrzucić:-)

15zl to cena gabki? foczka okolo 30zl kosztuje jakby ktos chcial wyprobowac.
ja wyczaiłam na allegro największy rozmiar- oczywiście nowa za 5 zł i 5 zł przesyłka, więc spoko, poza tym po jakiś 2 miesiacach możesz być już bardziej wprawiona i możesz już nic nie potrzebiwać, albo tylko pieluszkę położyć na dnie...
trzeba próbować

Witam, posiadam wóżek QUINNY SPEEDI SX - i proszę o pomoc, może to głupie ale nie potrafię złożyć stelaża wózka...czytam , iż to proste wystarczy nacisnąć guzik, ...ale jaki? te dwa małe szafe guziczki które służą do nakładania/zdejmowania nakładek na poszczególne gondolę/fotelik/spacerówkę ??
pomocy

witaj......niestety nie wiem jak sie składa :) ale wózeczek podoba mi się, jestes z niego zadowolona? czy to dopiero nowy zakup? jak sie prezentuje przy prowadzeniu? napisz nam jakąś opinie wózeczka bo rozważam go lub x-landera...plissssssssss
i jaki masz kolorek?

reklama
Do góry