Ja tez mialam taki lezaczek jak miala julienx, bylam z niego bardzo zadowolona i teraz tez zamierzam go kupic. Mialam tez ta gabke ale nie umialam jej uzywac, bo jak wkladalam ja do wanienki z woda to ona cala nasiakala wiec obawialam sie na nia polozyc swobodnie corke bo mialam wrazenie ze moze naleciec jej wody do uszu. Uzywalam jej dopiero jak mala juz siedziala, miala siedzisko pod pupke w wannie
reklama
aldonta
Fanka BB :)
co do gąbki o której pisze anusiak, to fakt siedlisko bakterii, ale taka gąbka jest bardzo tania. moja znajoma jej używa, ale raz w miesiącu wymienia na nową poza tym po każdej kąpieli maluska trzeba tą gąbeczkę dobrze wysuszyć.
ja też będę używała własnie takiej gabeczki
ja też będę używała własnie takiej gabeczki
N
nataliak
Gość
15zl to cena gabki? foczka okolo 30zl kosztuje jakby ktos chcial wyprobowac.
Oleśka1977
Jagody i Jaśki:)
W sumie masz rację, może też jednak się skuszę.Oleśka ja tez swoją córcię tak kąpałam jak ty ale skoro teraz jest tyle udogodnień to moge popróbować.... jak się nie sprawdzi to nie będzie żal za 15 zł wyrzucić:-)
ja wyczaiłam na allegro największy rozmiar- oczywiście nowa za 5 zł i 5 zł przesyłka, więc spoko, poza tym po jakiś 2 miesiacach możesz być już bardziej wprawiona i możesz już nic nie potrzebiwać, albo tylko pieluszkę położyć na dnie...15zl to cena gabki? foczka okolo 30zl kosztuje jakby ktos chcial wyprobowac.
trzeba próbować
Witam, posiadam wóżek QUINNY SPEEDI SX - i proszę o pomoc, może to głupie ale nie potrafię złożyć stelaża wózka...czytam , iż to proste wystarczy nacisnąć guzik, ...ale jaki? te dwa małe szafe guziczki które służą do nakładania/zdejmowania nakładek na poszczególne gondolę/fotelik/spacerówkę ??
pomocy
pomocy
aldonta
Fanka BB :)
witaj......niestety nie wiem jak sie składa ale wózeczek podoba mi się, jestes z niego zadowolona? czy to dopiero nowy zakup? jak sie prezentuje przy prowadzeniu? napisz nam jakąś opinie wózeczka bo rozważam go lub x-landera...plissssssssss
i jaki masz kolorek?
i jaki masz kolorek?
reklama