reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

My mamy taki (dostaliśmy na roczek):
HAMAX FOTELIK ROWEROWY SLEEPY odchylany 2011 (1586006231) - Aukcje internetowe Allegro
Jest bardzo fajny, można go lekko odchylić jak dziecko zaśnie i przede wszystkim jest wygodny dla dziecka. Dokupiliśmy tylko kask i już śmigamy po mieście ;-)
Godne polecenia są też marki Kettler tylko, że to już wyższa półka cenowa.

Jak to jest z tymi fotelikami? musza byc oparte na bagazniku czy tylko opieraja sie na tych pałąkach?
Ja właśnie bagażnika nie posiadam...
Mam za to amortyzatory w tyle więc kompletnie nie wiem czy dam rady taki fotelik przypiąć?

reklama
My mamy taki (dostaliśmy na roczek):
HAMAX FOTELIK ROWEROWY SLEEPY odchylany 2011 (1586006231) - Aukcje internetowe Allegro
Jest bardzo fajny, można go lekko odchylić jak dziecko zaśnie i przede wszystkim jest wygodny dla dziecka. Dokupiliśmy tylko kask i już śmigamy po mieście ;-)
Godne polecenia są też marki Kettler tylko, że to już wyższa półka cenowa.
my też taki mamy
Jak to jest z tymi fotelikami? musza byc oparte na bagazniku czy tylko opieraja sie na tych pałąkach?
Ja właśnie bagażnika nie posiadam...
Mam za to amortyzatory w tyle więc kompletnie nie wiem czy dam rady taki fotelik przypiąć?
ten akurat jest montowany na rurkę pod siedzeniem także bagażnik nie jest potrzebny a nawet dobrze że go nie ma, narazie jest zamontowany na rowerze męża bo na mojej damce się nie da tzn muszę dokupić dłuższy pałąk i wtedy się da (tak mi powiedział facet w rowerowym) amortyzatory w niczym nie przeszkadzają a montaż fotelika jest dziecinnie prosty. Ja póki co jestem z niego zadowolona :)

jeszcze dobrze nie pokonczyly sie dylematy zwiazane z prezentami urodzinowymi a tu trzeba myslec juz o dniu dziecka :-)))) i o kolejnych prezentach

Macie zamiar cos kupic z tej okazji czy w tym rok z powodu duzego urodzinowego naplywu zabawek darujecie sobie?

Ostatnia edycja:
jeszcze dobrze nie pokonczyly sie rpezenty urodzinowe a tu trzeba myslec juz o dniu dziecka :-))))

Macie zamiar co kupic z tej okazji czy wtym rok z powodu duzego urodzinowego naplywu zabawek darujecie sobie?

my mamy zamiar kupić właśnie basenik taki mały ogrodowy:)
dziewczyny co już kupowały możecie napisać gdzie???

Te buty Rileyroos są boskie, tylko dlaczego nie mają większych rozmiarów???!!!
Brałabym Jagodzie w ciemno, a tak, muszę dzisiaj latać za sandałkami, bo laska wczoraj pomykała w adidasach:(((
Może macie namiary na jakieś fajne butki w rozmiarze 26???

Te buty Rileyroos są boskie, tylko dlaczego nie mają większych rozmiarów???!!!
Brałabym Jagodzie w ciemno, a tak, muszę dzisiaj latać za sandałkami, bo laska wczoraj pomykała w adidasach:(((
Może macie namiary na jakieś fajne butki w rozmiarze 26???

ja sobie geoxy chwale.. ale to zapewne juz dosc spory wydatek...

na lene 18/19 z h&m za moment beda za male wiec bede juz kupowac 20/21. przesylka za tamte buciki 11zl paczka ekonomiczna albo 15zl kurier. ja mam plan kupic wlasnie te biale skorzane jako takie glowne letnie buty i do tego dokupic jakies 2pary z h&m, chyba ze jeszcze cos taniego mi wpadnie w oko na allegro. na zimniejsze dni mamy adidaski
.
Ola ma 16/17 zhm i sa na styk,i ich nie zakladam a te co wzielam 18/19 sa za duze.Chyba musze sie przejehac do hm tomoze inna para bedzie mniejsza,bo czasami tak sie zdarza.Obawiamsie ze Oli tak szybko nozka nie urosnie bo my mamy male stopy,Wiki ma 26/27 a chlopaki w jego wieku maja ok 30

ja tez kiedys w takowym jeździłam, lae gdzieś przepadł i nie ma go:(
czy on jest stabilny? jak dziecko w nim siedzi?
klade podusie na cale siedzonka albo kocyk i jest ok.Na dalekie wyprawy sie nie wypuszczam wiec moze byc

Oleska masz racje szkoda ze nie maja wiekszych numerow ,Wiktorkowi bym kupila ba sa super

Jkaie macie kapeluszki /czapki na upalydla dzieci.Ja nie moge nic dostac ładnego,bo te co mi sie podobaja sa za male na Ole

reklama
Do góry