reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
dzieki dziewczyny za doradzenie kubka niekapka , kupiliśmy ten:
tommee-tippee-explora-first-sips-cup-plus-peach-300x300.jpg

i faktycznie nie kapie :)

Tym co nad morze się wybierają, albo do ogródka na upały polecam budkę, którą ostatnio kupiłam w decathlonie. Super sprawa - samorozkładająca się i świetnie osłania, można do środka wsadzić basenik.

Decathlon -

A baseny dmuchane, takie najzwyklejsze z 3 obręczami, są za ok. 20 zł w decathlonie - jakby ktoś szukał ;-)

edit - coś nie przenosi dobrze, wkleję fotę:

Załączniki

• mh-asset_15007059.jpg
    mh-asset_15007059.jpg
    3,6 KB · Wyświetleń: 83
Ostatnia edycja:
Dziewczynki, które????
W tych pewnie znowu będą zjechane czubki po tygodniu:

Sklep internetowy sklep.bartek.com.pl :: W-31514/62X

te chyba za mocno zabudowane:
Sklep internetowy sklep.bartek.com.pl :: W-31833/85X

te... nie wiem: aaa.. to te same co poprzednie...
Sklep internetowy sklep.bartek.com.pl :: W-31833/99X

te miała 2 lata i rok temu, tylko co rok inny kolor... w tym roku też mam jej kupić???
Sklep internetowy sklep.bartek.com.pl :: T-71294/X02

te trochę chłopakowe
Sklep internetowy sklep.bartek.com.pl :: T-BC4546-535

geox, ale kremowe, i nie wiem czy na pewno 26 będzie dobre, bo w Bartku jest...
Sklep internetowy sklep.bartek.com.pl :: T-B8123B00043C1000/B

geox, te są super, no ale czy 26 będzie dobre... i pięta odkryta jak w poprzednich. Ale sweet są...
Sklep internetowy sklep.bartek.com.pl :: T-B01D9P000CEC0265

reklama
wg mnie 5 lub 7

a chłopakowe jakoś mi się nie podobają, jak już bym musiała je kupić to jedynie te granatowe

Ostatnia edycja:
Do góry