Najważniejsze na pewno żeby obserwować jak dziecko chodzi , czy nie koślawi nóżek albo jednej nóżki jakoś źle nie stawia i dopasować mu takie buty w których bedzie prawidłowo nogi stawiało. Mi mama uparcie kupowała ciągle takie same twarde adidasy które kończyły się równo z kostką i ocierały ją i były szerokie w pięcie, wiecznie mi się koślawiły na boki, zwłaszcza prawy, a mama darła się na mnie że buty szybko niszcze zamiast lekarzowi pokazać. W efekcie dziś mam prawą stopę krótszą od lewej i skrzywioną na tyle mało że nie widać, a na tyle mocno że ciężko dobrać buty
Kubie kupiłam za 20 zł na bazarku sandałki i jestem bardzo pozytywnie zaskoczona jakością - miękka gumowa podeszwa, porządne rzepy, fajnie się układają na nóżce i nie ograniczają ruchów, a jednoczesnie nóżka jest zabezpieczona.
Kubie kupiłam za 20 zł na bazarku sandałki i jestem bardzo pozytywnie zaskoczona jakością - miękka gumowa podeszwa, porządne rzepy, fajnie się układają na nóżce i nie ograniczają ruchów, a jednoczesnie nóżka jest zabezpieczona.