reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

NATALIAK - bardzo dobra cena za te buciki i nieźle wygladają. Chyba wezme dla Staska bo nasze pieski juz sa tak ściurchane, że wstyd nawet po domu je nosic... Tylko dla chlopca nie widze fajnych wzorów
:-( Te niebieskie beda czarne po tygodniu...

a sandały wreszcie chyba znalazłam :-)

wogóle te butki są super, szkoda, że wszystkich w Polsce nie ma..
Baby Shoes from Rileyroos

reklama

O właśnie, właśnie, juz kilka razy miałam wrzucić pytanie o nie. Zaraz zamówię:tak:

NATALIAK - bardzo dobra cena za te buciki i nieźle wygladają. Chyba wezme dla Staska bo nasze pieski juz sa tak ściurchane, że wstyd nawet po domu je nosic... Tylko dla chlopca nie widze fajnych wzorów
:-( Te niebieskie beda czarne po tygodniu...

a sandały wreszcie chyba znalazłam :-)

wogóle te butki są super, szkoda, że wszystkich w Polsce nie ma..
Baby Shoes from Rileyroos

Nasze skórzaki też już letko starte:tak: A sandały fajoskie, podoba mi się wzór "Will"

no sory, grzybem dziecka za młodu nie obdaruje :p

Hhahahahahhahaha:-D:-D:-D Ja tez nie:-p

Fajne bajki chyba:

http://bajkizbajki.pl/?ksiazki,1

Ostatnia edycja:
dziewczyny dlaczego nie chcecie bucików za kostkę, naprawdę to ważne.

my dzisiaj kupiliśmy doriankowi sandałki, w addidasie nie pytajcie ile daliśmy, ale były to jedyne buty które objęły szynę. tak się cieszę, że coś znaleźliśmy :) nie są może piękne bo trochę pstrokate turkus z niebieskim ale PASUJĄ :)

dziewczyny dlaczego nie chcecie bucików za kostkę, naprawdę to ważne.

my dzisiaj kupiliśmy doriankowi sandałki, w addidasie nie pytajcie ile daliśmy, ale były to jedyne buty które objęły szynę. tak się cieszę, że coś znaleźliśmy :) nie są może piękne bo trochę pstrokate turkus z niebieskim ale PASUJĄ :)
Elwira super:) najważniejsze że pasują Doriankowi:) pokażesz jakie?:)

nataliak - nie zgodzę się, dzieci mają tendencję do koślawienia stópek czy zdrowe czy nie, rozmawiałam na ten temat z naszym ortopedą. wypowiada się na ten temat o którym mam pojęcie. a z tymi rączkami nie wiem do końca. I nie mam zamiaru się tu przegadywać. Mówię co wiem. Może patrze tez przez to, że wiem jak wyglądają koślawe nogi i jak potrafią utrudnić dziecku chodzenie. Gdyby mnie ktoś pytał o rade na pewno bym namawiała na takie buty

reklama
Do góry