katagorka20
Fanka BB :)
nie ejstescie same co do prezentu...ale wiecie ja pomyslalam że dostanie od nas 9 maja albo 10 ponieważ bede wiedziala co dostanie od gości po co jej dwie takie same rzeczy np. a tak to bede wiedziala czego potrzebuje...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a po co wam kolejny, skoro jeden już maMuszę wybrać Cypciowi jakiś prezent na roczek od pradziadków, dają kasę i coś trzeba kupić, przeglądałam allegro i znalazłam coś takiego QUICK SMART - JEŹDZIK 4 KOŁA - odpychacz- ŻÓLTY (1588296752) - Aukcje internetowe Allegro zastanawiam się czy warto w coś takiego zainwestować? ;-)
Chciałam go kupić, żeby Cypcio jeździł nim po dworze, a tym co już ma by jeździł po domu. Roweru w tym roku nie kupujemy, bo nie ma sensu, więc taki jeździk, by mu służył jako rowerek. Jest mały więc można włożyć go do wózka i zabrać np. na plac zabaw. Z resztą sama nie wiem, jeszcze się zastanawiam, do urodzin jeszcze 20 dni, więc mam czas na wybór, a ten jeździk, to na razie jedna z opcji prezentu. I dlatego pytam się Was co o nim sądzicie, czy warto kupować.a po co wam kolejny, skoro jeden już ma
chyba, że macie ogromne mieszkanie...
ma 6-cioro pradziadków i jedną praprababcię, więc się uzbierałoestargon - łooo to sporo tej kaski musiał dostać
Dorian dostał już pchacz/ jeździk i hustawkę do futryny za 20zł
Afi - a może coś takiego, ja kupuje Tochaczowi własnie taki stolikhmm... Jagoda ma urodziny w sobotę a ja jeszcze nie mam prezentu... :/ z tego namiotu w końcu zrezygnowałam, bo ogarnęły mnie wątpliwości... :/ miałam to załatwić dzisiaj jak mała będzie w żłobku - pojechac do dzieciowego sklepu i coś wybrać - ale wyszło jak wyszło... :/
życie jest do kitu.. w dodatku do Oleski sie nie mogę dodzwonić... prrr..
Mój dostał na roczek od nas jeździk i klocki aktywne fp, od mojej siostry tor wyścigowy z fp, stolik edukacyjny chicco i ubranka, od mojej mamy piramidkę z fp i ubranka, od chrzestnego ubranko i piłkę, a od pradziadków (wszystkich) dostał kasę, za to kupiłam troszkę ubranek na lato i kupuję piaskownicę, zjeżdżalnię, basen (chociaż tu się już zdeklarowała moja siostra), namiot i huśtawkę, coby chłopak na wakacjach się nie nudził. Zostanie jeszcze częśc kasy, więc dołożymy i kupimy fotelik samochodowy.