reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

nie ejstescie same co do prezentu...ale wiecie ja pomyslalam że dostanie od nas 9 maja albo 10 ponieważ bede wiedziala co dostanie od gości po co jej dwie takie same rzeczy np. a tak to bede wiedziala czego potrzebuje...

reklama
My już prezent kupiliśmy, leży schowany w szafie. Cypcio dostanie od mamy i taty wielkiego pluszowego misia w bluzie z kapturem :-), po urodzinach wkleję fotkę misiaka, bo teraz jest poowijany, żeby się nie zakurzył, więc nie będę już go rozwijała.

afi a musicie coś teraz kupować?
my chyba nic nie kupujemy, choć kupiłam Tomkowi kilka książeczek z wierszykami, ale nie musi to być koniecznie na roczek, robicie przyjęcie, torst, goście, Jagoda z pewnością dostanie sporo prezentów :-)

My kupujemy Majce w prezencie huśtawkę taką do domu, montowaną w suficie :) Natomiast co dostanie od reszty gości to nie mam pojęcia, bo każdy już niby ma pomysł ale nie chcą psuć niespodzianki ;)

Muszę wybrać Cypciowi jakiś prezent na roczek od pradziadków, dają kasę i coś trzeba kupić, przeglądałam allegro i znalazłam coś takiego QUICK SMART - JEŹDZIK 4 KOŁA - odpychacz- ŻÓLTY (1588296752) - Aukcje internetowe Allegro zastanawiam się czy warto w coś takiego zainwestować? ;-)
a po co wam kolejny, skoro jeden już ma:confused:
chyba, że macie ogromne mieszkanie...

Mój dostał na roczek od nas jeździk i klocki aktywne fp, od mojej siostry tor wyścigowy z fp, stolik edukacyjny chicco i ubranka, od mojej mamy piramidkę z fp i ubranka, od chrzestnego ubranko i piłkę, a od pradziadków (wszystkich:p) dostał kasę, za to kupiłam troszkę ubranek na lato i kupuję piaskownicę, zjeżdżalnię, basen (chociaż tu się już zdeklarowała moja siostra), namiot i huśtawkę, coby chłopak na wakacjach się nie nudził;). Zostanie jeszcze częśc kasy, więc dołożymy i kupimy fotelik samochodowy.

a po co wam kolejny, skoro jeden już ma:confused:
chyba, że macie ogromne mieszkanie...
Chciałam go kupić, żeby Cypcio jeździł nim po dworze, a tym co już ma by jeździł po domu. Roweru w tym roku nie kupujemy, bo nie ma sensu, więc taki jeździk, by mu służył jako rowerek. Jest mały więc można włożyć go do wózka i zabrać np. na plac zabaw. Z resztą sama nie wiem, jeszcze się zastanawiam, do urodzin jeszcze 20 dni, więc mam czas na wybór, a ten jeździk, to na razie jedna z opcji prezentu. I dlatego pytam się Was co o nim sądzicie, czy warto kupować.

estargon - łooo to sporo tej kaski musiał dostać :D

Dorian dostał już pchacz/ jeździk i hustawkę do futryny za 20zł :)

hmm... Jagoda ma urodziny w sobotę a ja jeszcze nie mam prezentu... :/ z tego namiotu w końcu zrezygnowałam, bo ogarnęły mnie wątpliwości... :/ miałam to załatwić dzisiaj jak mała będzie w żłobku - pojechac do dzieciowego sklepu i coś wybrać - ale wyszło jak wyszło... :/

życie jest do kitu.. w dodatku do Oleski sie nie mogę dodzwonić... prrr.. ;) :p
Afi - a może coś takiego, ja kupuje Tochaczowi własnie taki stolik
BOIKIDO STOLIK do NAUKI LICZENIA 4w1 2025 Kurier13 (1581470773) - Aukcje internetowe Allegro
chyba Chrupcia taki ma, tak mi sie przypomniało

a i dodatkowo jeszcze "flet" kupuję
BOIKIDO Mój Pierwszy FLECIK DREWNIANY jakosc 5010 (1596620191) - Aukcje internetowe Allegro
bo Tocha uwielbia dmuchać w przedmioty
a sprzedawca jest w Łodzi więc koszty przesyłki jeszcze odejdą :-)

reklama
Mój dostał na roczek od nas jeździk i klocki aktywne fp, od mojej siostry tor wyścigowy z fp, stolik edukacyjny chicco i ubranka, od mojej mamy piramidkę z fp i ubranka, od chrzestnego ubranko i piłkę, a od pradziadków (wszystkich:p) dostał kasę, za to kupiłam troszkę ubranek na lato i kupuję piaskownicę, zjeżdżalnię, basen (chociaż tu się już zdeklarowała moja siostra), namiot i huśtawkę, coby chłopak na wakacjach się nie nudził;). Zostanie jeszcze częśc kasy, więc dołożymy i kupimy fotelik samochodowy.

To się Karolek obłowił!!!!:szok:

Do góry