reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
wrzucam jeszcze raz to co zostalo: do sprzedania, wysylka gratis.

1. rozowa bluzkeczka CHEROKEE, r.18-24m ale spokojnie bedzie dobra na 86, stan idealny - 7zl
100_4165.jpg

2. spodniczka H&M w odcieniach bezu i brazu, r.86,stan bdb+ - 7zl
100_4167.jpg

5. czerwona bluzeczka EARLY DAYS, r.86, stan bdb+ - 7zl
100_4367.jpg

6. bluzeczka KAPPAHL, r.86/92, NOWA Z METKA - 15zl
100_4366.jpg

8. tunika KAPPAHL, r.80, stan idealny - 12zl
100_4369.jpg

bardzo ładne masz te ciuszki, szkoda tylko że Filipkowi w różach i spódniczkach nie do twarzy:p

wrzucam jeszcze raz to co zostalo: do sprzedania, wysylka gratis.

1. rozowa bluzkeczka CHEROKEE, r.18-24m ale spokojnie bedzie dobra na 86, stan idealny - 7zl
100_4165.jpg

2. spodniczka H&M w odcieniach bezu i brazu, r.86,stan bdb+ - 7zl
100_4167.jpg

5. czerwona bluzeczka EARLY DAYS, r.86, stan bdb+ - 7zl
100_4367.jpg

6. bluzeczka KAPPAHL, r.86/92, NOWA Z METKA - 15zl
100_4366.jpg

8. tunika KAPPAHL, r.80, stan idealny - 12zl
100_4369.jpg
NATALIAK słodkie te bluzeczki, ale przytargałam dziś z pracy 2 reklamówki ubranek które koleżanka mi przyniosła

zdaje sie ze stasiek ma identyczny, lena wygryzla mu dzisiaj cyferki na tej komorce ;P

Stasiek dostał zygzaka, ale ta sama seria. ekhem, komóra to zagineła :p

Just - fajne to autko ale szczerze to wątpie żeby długo pociągnął (jakość) jest z takiego trochę cienkiego plastiku.
Dostalismy tez drugie autko, bez elektroniki i tamto solidniejsze, nie ma jak go zepsuć.

wkleje zaraz do grupy scenke z autkiem

no i teraz nie wiem co zrobię jak w niedziele bedzie chłodno, przygotowałam Mai sukienkę z krótkim rękawem a teraz tak myślę ze my mamy same bluzy i teraz muszę kupić jej sweterek rozpinany...
Jak dziś popatrzyłam po sklepach a byłam w 3 to najtańszy 48zł:(

reklama
Do góry