reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

jeśli chodzi o solidność to te auto co wklejałam link mogę polecić, jest małych gabarytów ale np maciuś jeździł na nim do 3lat i uwielbiał nam nim jeździć, mimo, że miał jeszcze drugie większe.

reklama
Super macie te bryki, bardzo mi się podobają i chętnie bym Cypciowi taką zakupiła, ale ma już jeździk, który dostał od moich rodziców pod choinkę, o taki:

SDC13511.jpg
Może nie powala wyglądem, ale też ma różne bajery: światełka, kluczyk w stacyjce, telefon, klakson, sygnał karetki i policji, jakieś melodyjki. Cypciowi się podoba, a to najważniejsze. Śmiga nim po mieszkaniu i w tył i w przód, obijając meble i ściany ;-)

Na fotce widać też nasze pierwsze obuwie domowe, zbyt duże, bo to 19, ale Cypcio ma jakąś mikrą stopę (10cm), a do tego wysokie podbicie i ciężko mi na niego kupić dobre buciki, więc na razie po domu tupta najczęściej w skarpetkach z anty-poślizgiem. Na dwór ma białe adidaski Cherokee i czerwone trampki z h&m, też zbyt duże, ale i tak podróżujemy głównie wózkiem, więc może być.

Odebraliśmy wczoraj różne dzieciowe gadżety- stolik z krzesełkiem, fotel i złomka:) Nie mogliśmy się doczekać, więc Franio dostał już wczoraj Złomka. Największy szał- klakson i schowek:tak:

Chrupcia, tak sobie właśnie myślałam, wybierając to "cudo";-) że za rok będzie można z czystym sumieniem kupić jakąś inną furę:-)

Właśnie też się zastanawiam czy jest w miarę stabilny, a spodobał mi się bo jest o wiele węższy od normalnych jeździków, więc pewnie łatwiej nóżkami się odpycha.

No tak mało miejsca zabiera po złożeniu, w sumie u nas też powoli mało miejsca się robi, po mieszkaniu walają się dwa pchacze, jeździk, fotelik do karmienia, wózek parasolka, zabawki Cypcia upchane w 4 skrzyniach.

hmm... Jagoda ma urodziny w sobotę a ja jeszcze nie mam prezentu... :/ z tego namiotu w końcu zrezygnowałam, bo ogarnęły mnie wątpliwości... :/ miałam to załatwić dzisiaj jak mała będzie w żłobku - pojechac do dzieciowego sklepu i coś wybrać - ale wyszło jak wyszło... :/

życie jest do kitu.. w dodatku do Oleski sie nie mogę dodzwonić... prrr.. ;) :p

reklama
Do góry