reklama
wampi
..::..::..::..
Super macie te bryki, bardzo mi się podobają i chętnie bym Cypciowi taką zakupiła, ale ma już jeździk, który dostał od moich rodziców pod choinkę, o taki:
Może nie powala wyglądem, ale też ma różne bajery: światełka, kluczyk w stacyjce, telefon, klakson, sygnał karetki i policji, jakieś melodyjki. Cypciowi się podoba, a to najważniejsze. Śmiga nim po mieszkaniu i w tył i w przód, obijając meble i ściany ;-)
Na fotce widać też nasze pierwsze obuwie domowe, zbyt duże, bo to 19, ale Cypcio ma jakąś mikrą stopę (10cm), a do tego wysokie podbicie i ciężko mi na niego kupić dobre buciki, więc na razie po domu tupta najczęściej w skarpetkach z anty-poślizgiem. Na dwór ma białe adidaski Cherokee i czerwone trampki z h&m, też zbyt duże, ale i tak podróżujemy głównie wózkiem, więc może być.
Może nie powala wyglądem, ale też ma różne bajery: światełka, kluczyk w stacyjce, telefon, klakson, sygnał karetki i policji, jakieś melodyjki. Cypciowi się podoba, a to najważniejsze. Śmiga nim po mieszkaniu i w tył i w przód, obijając meble i ściany ;-)
Na fotce widać też nasze pierwsze obuwie domowe, zbyt duże, bo to 19, ale Cypcio ma jakąś mikrą stopę (10cm), a do tego wysokie podbicie i ciężko mi na niego kupić dobre buciki, więc na razie po domu tupta najczęściej w skarpetkach z anty-poślizgiem. Na dwór ma białe adidaski Cherokee i czerwone trampki z h&m, też zbyt duże, ale i tak podróżujemy głównie wózkiem, więc może być.
Odebraliśmy wczoraj różne dzieciowe gadżety- stolik z krzesełkiem, fotel i złomka Nie mogliśmy się doczekać, więc Franio dostał już wczoraj Złomka. Największy szał- klakson i schowek
Chrupcia, tak sobie właśnie myślałam, wybierając to "cudo";-) że za rok będzie można z czystym sumieniem kupić jakąś inną furę:-)
Chrupcia, tak sobie właśnie myślałam, wybierając to "cudo";-) że za rok będzie można z czystym sumieniem kupić jakąś inną furę:-)
wampi
..::..::..::..
Muszę wybrać Cypciowi jakiś prezent na roczek od pradziadków, dają kasę i coś trzeba kupić, przeglądałam allegro i znalazłam coś takiego QUICK SMART - JEŹDZIK 4 KOŁA - odpychacz- ŻÓLTY (1588296752) - Aukcje internetowe Allegro zastanawiam się czy warto w coś takiego zainwestować? ;-)
strega
Fanka BB :)
o wlasnie identyczny mam za punkty w hipermarkecie ..i sie zastanawialam.... bo taki zgrabny mi sie wydaje ..ale czy stabilny hmmmmmmMuszę wybrać Cypciowi jakiś prezent na roczek od pradziadków, dają kasę i coś trzeba kupić, przeglądałam allegro i znalazłam coś takiego QUICK SMART - JEŹDZIK 4 KOŁA - odpychacz- ŻÓLTY (1588296752) - Aukcje internetowe Allegro zastanawiam się czy warto w coś takiego zainwestować? ;-)
strega
Fanka BB :)
no i fajnie sie sklada...widzialam filmiki na YT...u nas kazdy cm2 podlogi jest cenny heheWłaśnie też się zastanawiam czy jest w miarę stabilny, a spodobał mi się bo jest o wiele węższy od normalnych jeździków, więc pewnie łatwiej nóżkami się odpycha.
hmm... Jagoda ma urodziny w sobotę a ja jeszcze nie mam prezentu... :/ z tego namiotu w końcu zrezygnowałam, bo ogarnęły mnie wątpliwości... :/ miałam to załatwić dzisiaj jak mała będzie w żłobku - pojechac do dzieciowego sklepu i coś wybrać - ale wyszło jak wyszło... :/
życie jest do kitu.. w dodatku do Oleski sie nie mogę dodzwonić... prrr..
życie jest do kitu.. w dodatku do Oleski sie nie mogę dodzwonić... prrr..
reklama
aguska24mir
mama Pawełka :)
ja tez nie mam pomysłu co do prezentu a urodzinki w sobote
zastanawiam sie nad piskownica?
zastanawiam sie nad piskownica?