reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zakupy / promocje / okazje

jeśli chodzi o solidność to te auto co wklejałam link mogę polecić, jest małych gabarytów ale np maciuś jeździł na nim do 3lat i uwielbiał nam nim jeździć, mimo, że miał jeszcze drugie większe.

reklama
Super macie te bryki, bardzo mi się podobają i chętnie bym Cypciowi taką zakupiła, ale ma już jeździk, który dostał od moich rodziców pod choinkę, o taki:

SDC13511.jpg
Może nie powala wyglądem, ale też ma różne bajery: światełka, kluczyk w stacyjce, telefon, klakson, sygnał karetki i policji, jakieś melodyjki. Cypciowi się podoba, a to najważniejsze. Śmiga nim po mieszkaniu i w tył i w przód, obijając meble i ściany ;-)

Na fotce widać też nasze pierwsze obuwie domowe, zbyt duże, bo to 19, ale Cypcio ma jakąś mikrą stopę (10cm), a do tego wysokie podbicie i ciężko mi na niego kupić dobre buciki, więc na razie po domu tupta najczęściej w skarpetkach z anty-poślizgiem. Na dwór ma białe adidaski Cherokee i czerwone trampki z h&m, też zbyt duże, ale i tak podróżujemy głównie wózkiem, więc może być.

Odebraliśmy wczoraj różne dzieciowe gadżety- stolik z krzesełkiem, fotel i złomka:) Nie mogliśmy się doczekać, więc Franio dostał już wczoraj Złomka. Największy szał- klakson i schowek:tak:

Chrupcia, tak sobie właśnie myślałam, wybierając to "cudo";-) że za rok będzie można z czystym sumieniem kupić jakąś inną furę:-)

Właśnie też się zastanawiam czy jest w miarę stabilny, a spodobał mi się bo jest o wiele węższy od normalnych jeździków, więc pewnie łatwiej nóżkami się odpycha.

No tak mało miejsca zabiera po złożeniu, w sumie u nas też powoli mało miejsca się robi, po mieszkaniu walają się dwa pchacze, jeździk, fotelik do karmienia, wózek parasolka, zabawki Cypcia upchane w 4 skrzyniach.

hmm... Jagoda ma urodziny w sobotę a ja jeszcze nie mam prezentu... :/ z tego namiotu w końcu zrezygnowałam, bo ogarnęły mnie wątpliwości... :/ miałam to załatwić dzisiaj jak mała będzie w żłobku - pojechac do dzieciowego sklepu i coś wybrać - ale wyszło jak wyszło... :/

życie jest do kitu.. w dodatku do Oleski sie nie mogę dodzwonić... prrr.. ;) :p

reklama
Do góry