reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

estargon - wzięłam ten bo miałam z nim styczność i wiem, że dzieci go lubią:)

jestme, aga - już sobie wyobrażam waszych mężczyzn na tych furach :):):)

reklama
elwiwas mój się pięknie prezentuje :-)
moja pierwsza fura2.jpg

Oleśka szalej, szalej i kupuj :-)

estragon on dosięga, ale jeszcze nie umie się sam odpychać, i trzyma się mocno kierownicy,
czasem kłade mu nóżki na maskę i go wożę po pokoju :-)

mój się od początku odpychał do tyłu, ale jedną nóżką i trzyma się zawsze bocznych barierek, bo do kierownicy za bardzo nie dostaje

Dorianek też nie umie się odpychać i robię podobnie jak Aga, nogi na maskę i jazdaaa !:) a jak ma go jako pchacz to pcha go na kolanach, jutro wstawię filmik jak zapiernicza ;D

reklama
Do góry