reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
Ja podobnie jak Oleska mam mieszane uczucia co do majtasow.
kupilam takowe w Polsce bo mi sie spodobaly:-)
rozowe w koniki pony.co do ich funkcjonalnosci hmm
pomimo tego,ze mala mi ucieka przy zapinaniu rzepow i tak latwiej to ogarnac niz wciagnac przez nogi majtki i ulozyc jakos.ze o rozrywaniu przy naszych koopach nie wspomne.
ale do nuki sikania chyba fajne beda.sie zobaczy.

my na noc 4+ uzywamy,4 nie ogarniaja produkcji;-)

U nas też 4+ na noc. Próbowaliśmy z 5, ale chyba jeszcze za duże, bo siuśki bokiem wylatywały.

Oleśka ile tych pieluch jest tam w paczce?

Tez mielismy falstart z 5:tak:
myslalam,ze nie bede musiala sie podnosic zeby mala przewinac,a wyszlo na to,ze musialam ja cala przebrac+przescieradlo bo wszystko bylo mokre:baffled:

Oleśka ile tych pieluch jest tam w paczce?
estragon, zwracam honor, rzeczywiście sleep&play
a sztuk? nie wiem, które to junior, a które maxi, muślę, że 4-ki to 68 szt.
15b.JPG

uuu jak sleep&play to u nas odpada. Diana M na nie straszne uczulenie. Kiedyś była w tesco mega promocja, było po 19.90zł, kupiliśmy chyba e 3 opakowania, to po połowie pierwszego musieliśmy je wydać komuś, bo tak dupsko miała odparzone.

pieluchomajtek jeszcze nie używaliśmy, zapewne z ciekawości użyjemy.

Alis my od daaaawna na 4 lecimy, czasem 4+ tescowe, choć i tak są mniej chłonne niż te z rossmanna 4, w 4 z rossmana Tomek śpi i pielucha pełna, a z tescowej co 3 godziny trzeba zmieniać-> takie moje skromne spostrzeżenie ;-)
myślę, ze jeszcze długo w 4 pochodzimy, choć nawet nie wiem, jaką wagę ma moje dziecko, myślę, ze coś koło 9 kg powinno być :-)

flintolinka dla mnie ten materiał był sztuczny (niebawełna) i miałam wrażenie, ze dziecko będzie się w tym pocić.. ale jeśli wam pasuje, to spoko :-)

u nas slep&play nie sprawdziły się, dupka odparzona i czerwone ciałko, tam gdzie są rzepy po bokach- strasznie sztywne to było

reklama
Mi sleep&play też pasują, co ważniejsze Majce również :p Nie ma żadnych odparzeń czy innych sensacji ale...małżowi one nie leżą ;P Zabronił mi je kupować bo dla niego są za mało elastyczne i biedak ma problem z zapinaniem ;)

Do góry