reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zakupy / promocje / okazje

nie wiem widocznie my takie pechowe jesteśmy, bo rozumiem odparzenia czy to że małochłonne ale jak zobaczyłam te rysę na skórze gdzie normalnie poszła krew i musiałam bo innej nie miłam założyc jej znowu tej firmy to aż mi żal się jej zfobiło bo musiało ją to urażać.
jak dla mnie (nie chce nikogo urazić kto akurat tych pieluch używa) nie zdały egzaminu wole już podruby biedronkowe bądź tescowe !

Kurcze to faktycznie aż dziwne że dziecko pokaleczyły...:/ Nam się to nie przytrafiło ale jak już pisałam i tak ich nie używamy bo małż ich nie lubi :p Masz rację, najlepiej używać takich które pasują i dziecku, i mamie i nie oglądać się na firmę :)

reklama
prawie udalo nam sie dzis skompletowac leniucie ubranko na roczek :D jeszcze tylko bodziak i rajstopki do wersji sukienkowej pozostalo kupic. w kappahlu jakis sajgon byl i nic ciekawego dla maluchow, wszystko kupilismy w h&m bo nigdzie indziej nie bylo ani bucikow ani bluzki jakich szukalismy.

a ja jeszcze nie mam nic fajnego dla małej na roczek, mam na myśli przyjęcie urodzinowe...nie mam pomysłu w co ją wystroić oby tylko pogoda dopisała.

w lidlu mają być pidżamki po 15 zł kupowała któraś tam ubranka? jakiej są jakości??

LIDL

ekstra ta piżamka w krówki,.

A co o pizamkach Early days powiecie?
ja mam sporo ubranek tej firmy, głównie od przyjaciółki z Anglii i jestem zadowolona (a jestem wymagająca w tej kwestii:p), ale kupiłam też na allegro pajace i bardzo szybko się zniszczyły w praniu. Wiem, że są to b. tanie ubranka, a u nas sprzedają je dośc drogo.

reklama
Do góry