reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

biedronkowe faktycznie nowe wyszły, dużo bardziej miękkie są, nie wiem jak z chłonnością ale dla mnie najlepsze są pampersy te "prawdziwe"

reklama
znowu się skusiłam na paczkę pampersów "tych prawdziwych"
i wszyscy w przedszkolu zaczęli wąhać Leona, że pielucha do zmiany
skończyła się paka, wróciliśmy do huggiesów, bo pampersy nawet puste śmierdzą

My od urodzenia używaliśmy dadów z biedronki, wtedy się je jeszcze opłacało kupować. Później było ich coraz mniej i 4 już wogóe nie kupowałam. Przerzuciłam się na babydream z Rossmanna. Są rewelacyjne i kosztują 19.99zł za 40szt, lub 39.99 za 80szt.

Ja używam pampers premium lub majtek z pampersa i nie narzekam.Premium są fajne bo cieniutkie,a majtki wiadomo,gdy nie chce się przebrać,to zakładam jej majtki.Akurat premium i majtki są teraz w promocji w rossmanie.

Wiem to. A tak w ogóle, to głupie to jakieś, za 99szt płacisz tyle samo co potem za 64szt. Gdzie sens gdzie logika?

No jak to?:) Przecież to jest właśnie logiczne!:-D Pomyśl sobie, że masz wielką belę materiału, z którego szyjesz gacie i jak wykrajasz mniejsze, to z tej samej ilości materiału masz więcej rozmiaru "S" niż "XL":-p

reklama
Do góry