reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zakupy / promocje / okazje

biedronkowe faktycznie nowe wyszły, dużo bardziej miękkie są, nie wiem jak z chłonnością ale dla mnie najlepsze są pampersy te "prawdziwe"

reklama
znowu się skusiłam na paczkę pampersów "tych prawdziwych"
i wszyscy w przedszkolu zaczęli wąhać Leona, że pielucha do zmiany
skończyła się paka, wróciliśmy do huggiesów, bo pampersy nawet puste śmierdzą

My od urodzenia używaliśmy dadów z biedronki, wtedy się je jeszcze opłacało kupować. Później było ich coraz mniej i 4 już wogóe nie kupowałam. Przerzuciłam się na babydream z Rossmanna. Są rewelacyjne i kosztują 19.99zł za 40szt, lub 39.99 za 80szt.

Ja używam pampers premium lub majtek z pampersa i nie narzekam.Premium są fajne bo cieniutkie,a majtki wiadomo,gdy nie chce się przebrać,to zakładam jej majtki.Akurat premium i majtki są teraz w promocji w rossmanie.

Wiem to. A tak w ogóle, to głupie to jakieś, za 99szt płacisz tyle samo co potem za 64szt. Gdzie sens gdzie logika?

No jak to?:) Przecież to jest właśnie logiczne!:-D Pomyśl sobie, że masz wielką belę materiału, z którego szyjesz gacie i jak wykrajasz mniejsze, to z tej samej ilości materiału masz więcej rozmiaru "S" niż "XL":-p

reklama
Do góry