reklama
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
przed weekendem wklejalam linka.
musiałam nie doczytać
Arcobaleno
Mamusia Nikosia
Ja tam na pampersy nie narzekam a raczej mały ;-)
dla miłośniczek herbat
MyDeal Cały kraj - Podarunek na Święta? Stylowe zestawy aromatycznych herbat za 29 zł zamiast 60 zł!
dla miłośniczek herbat
MyDeal Cały kraj - Podarunek na Święta? Stylowe zestawy aromatycznych herbat za 29 zł zamiast 60 zł!
natalia_lila
Fanka BB :)
My od urodzenia używaliśmy dadów z biedronki, wtedy się je jeszcze opłacało kupować. Później było ich coraz mniej i 4 już wogóe nie kupowałam. Przerzuciłam się na babydream z Rossmanna. Są rewelacyjne i kosztują 19.99zł za 40szt, lub 39.99 za 80szt.
natalia_lila
Wiem to. A tak w ogóle, to głupie to jakieś, za 99szt płacisz tyle samo co potem za 64szt. Gdzie sens gdzie logika?
Agnieszka77
Ja używam pampers premium lub majtek z pampersa i nie narzekam.Premium są fajne bo cieniutkie,a majtki wiadomo,gdy nie chce się przebrać,to zakładam jej majtki.Akurat premium i majtki są teraz w promocji w rossmanie.
Wiem to. A tak w ogóle, to głupie to jakieś, za 99szt płacisz tyle samo co potem za 64szt. Gdzie sens gdzie logika?
No jak to? Przecież to jest właśnie logiczne! Pomyśl sobie, że masz wielką belę materiału, z którego szyjesz gacie i jak wykrajasz mniejsze, to z tej samej ilości materiału masz więcej rozmiaru "S" niż "XL"
reklama