reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

zrobilam wlasnie przeglad ubranek i odrzucilam troche takich typowo chlopiecych. czesc zostawilam bo nie chce ubierac dziewczynki jak rozowej lalki. niech bedzie jakas slodka bluzeczka a do tego chlopiece spodenki :p po nowym roku bede miala aparat, pstrykne fotki i powystawiam to na allegro albo moze ktoras z Was bedzie chciala. wiem tez na pewno ze ubranek mam za duzo. jak juz sie mala urodzi to zweryfikujemy ile z nich faktycznie zalozy a reszte tez bede wtedy sprzedawac. teraz mi szkoda ale rozum podpowiada ze na pewno nie beda mi potrzebne np 3pary dzinsowych spodenek w najmniejszym rozmiarze ;P do tego mam jakas dzika ilosc bodziakow, spiochow i pajacykow :p zauwazylyscie ze w lumpeksach i firmowych sklepach nie ma spiochow? czyzby to byl polski wynalazek?

reklama
takich typowych z pelnymi nogawkami i na szelkach? ja nigdzie nie widzialam.

Załączniki

• spioszki.jpg
    spioszki.jpg
    10,8 KB · Wyświetleń: 23
Ja kupuję w robanie i trafiają się śpiochy, ale generalnie tam są pajacyki, śpiochy i body baaardzo zniszczone, wręcz takie szmatki. Udało mi się ostatnio kupic jedne nowe z metką z H&M. Miałam już nie kupowac bodziaków, bo też mam ich bez liku, ale że były nówki, to je wzięłam. Oglądałam w lumkpu, galeriach czy na allegro dziewczęce bluzeczki czy sukieneczki i kurczak, nic mi się bie spodobało. Są jakieś takie przedobrzone albo za dużo kolorowych aplikacji, albo każdy guzik inny:baffled: albo koronki, które w ogóle mi się nie podobają. Oj, ciężko będzie ubierac córeczkę.

eee ja widzialam duzo fajnych sukieneczek. w lumpach ciezko trafic ale na allegro sie zdarzaja, w h&m jest kilka ladnych no i w mothercare sa cudenka ale drogie (okolo 100zl za kiecke :/).

ja sie w jednej z mothercare zakochalam :) bombka w kolorze malinowym. chyba kupimy ;P
jakos sie przelamalam do tych rozowych aczkolwiek wciaz nie podoba mi sie odcien w jakim jest wiekszosc dziewczynkowych ciuszkow czyli taki poscielowy jasny roz. i te wszystkie obrzydliwe hafty z kwiatuszkami. jak sie dobrze poszuka to mozna znalezc cos ladnego :)
i juz mi sie marzy mala dziewczyneczka w sukience i w opasce z kokardka na glowie ;D

reklama
Poleciałam do Złotych kupic sobie baletki bo idziemy na domówke na nowy parkiet. Oczywiście butów niet ale mam dla syncia:

Zdjęcia troche dziwne bo... zeskanowałam ciuszki jako, że jestem w pracy :szok:

Załączniki

• kosz.pdf
    175,2 KB · Wyświetleń: 24
  • but.pdf
    14 KB · Wyświetleń: 19
  • bejbi skarpy.jpg
    bejbi skarpy.jpg
    33,9 KB · Wyświetleń: 17
Do góry