reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
chrupcia fajne ciuszki, a czy Ty znasz już płeć?
bo patrzę na listę majówek i nie widzę.
a sukieneczka świetna :tak:
Znam od poniedziałku :) Sukienka i dwa bodziaki w groszki i rozowy rampers to wyjatki w garderobie mojego SYNKA. Ale tylko kiecke mu daruje;-) Ale nie pozbywam się jeszcze... Uwielbiam tą kieckę!

Znam od poniedziałku :) Sukienka i dwa bodziaki w groszki i rozowy rampers to wyjatki w garderobie mojego SYNKA. Ale tylko kiecke mu daruje;-) Ale nie pozbywam się jeszcze... Uwielbiam tą kieckę!
:-D no ja też mam jedną kieckę i jeśli napewno będzie chłopiec to tez kieckę mu daruję, ale różowe bodziaki pod spód napewno ubiorę hhahaha

sukieneczka jaka slodka :D:D:D ja mam tylko jedna, dzinsowa. musze zapolowac na kiecki :)
jeśli u mnie będzie chłopiec to mogę ci moją odsprzedać :-p
marks&spencer z cekinkami, jeansowo struksowa

Załączniki

• 1 sukienusia.jpg
    1 sukienusia.jpg
    75,1 KB · Wyświetleń: 26
No ja wczoraj na chwile wpadłam do Zary (kreacje sylwestrową zakupić) no i ...jak zobaczyłam dział dla dzieciaków to normalnie dostałam szału..
Jezusieńku, jak tam sa cuda!!!! Normalnie odpalam wrotki jutro od rana i śmigam wydac chyba z pół pensji :-)

a tak w ogóle to jesczze wczoraj na poprawę humoru kupiłam jeszcze nowiuśkie kozaczki - jak się wystroiłam na Sylwestra - to męzusiowi szczęka opadła - hihi - no i bardzo dobrze

Witam ;) Mam nadzieję, że można sie przyłączyć ;)
Od jakiegoś czasu podglądam wasze zakupowe szaleństwa. Ciuszki są super ;) Też nie moge sie powstrzymać i co chwila cos kupuje dla maleństwa. Termin mam na 28 maja, na 90% będzie chlopak. Na poczatku stycznia na USG połówkowym lekarz potwierdzi jeszcze płeć. Chociaż nie powinno się nic zmienić, bo od poczatku czułam że bedzie syn i wskazywaly na to wszystkie znaki na niebie i ziemi ;)))) Takze kupuje tylko typowo chlopiece ciuszki. Zrobie zdjecie któregos dnia i postaram sie wrzucic.

A tak na marginiesie, bylam ostatnio w Biedronce i zakupilam body bawełniane na długi rekaw w cenie 14.9 za 2 szt ;) na innym forum dziewczyny pisaly ze dobrze sprawuja sie w praniu wiec zaryzykowalam; ) zreszta, tego typu ciuszkow nigdy za wiele.

reklama
Do góry