reklama
Znam od poniedziałku Sukienka i dwa bodziaki w groszki i rozowy rampers to wyjatki w garderobie mojego SYNKA. Ale tylko kiecke mu daruje;-) Ale nie pozbywam się jeszcze... Uwielbiam tą kieckę!chrupcia fajne ciuszki, a czy Ty znasz już płeć?
bo patrzę na listę majówek i nie widzę.
a sukieneczka świetna
no ja też mam jedną kieckę i jeśli napewno będzie chłopiec to tez kieckę mu daruję, ale różowe bodziaki pod spód napewno ubiorę hhahahaZnam od poniedziałku Sukienka i dwa bodziaki w groszki i rozowy rampers to wyjatki w garderobie mojego SYNKA. Ale tylko kiecke mu daruje;-) Ale nie pozbywam się jeszcze... Uwielbiam tą kieckę!
jeśli u mnie będzie chłopiec to mogę ci moją odsprzedaćsukieneczka jaka slodka ja mam tylko jedna, dzinsowa. musze zapolowac na kiecki
marks&spencer z cekinkami, jeansowo struksowa
Załączniki
N
nataliak
Gość
spoko, dogadamy sie bo ja mam troche rzeczy dla chlopca do odsprzedania to nawet zamianke mozemy zrobic
spoko jak już na więcej % będę wiedziała kto tam zamieszkuje, to coś się pomyśli :-)spoko, dogadamy sie bo ja mam troche rzeczy dla chlopca do odsprzedania to nawet zamianke mozemy zrobic
N
nataliak
Gość
no mysle ze zalozymy jakis sprzedazowy temat albo po prostu tu bedziemy wrzucac oferty
malina29
Mama debiutująca
No ja wczoraj na chwile wpadłam do Zary (kreacje sylwestrową zakupić) no i ...jak zobaczyłam dział dla dzieciaków to normalnie dostałam szału..
Jezusieńku, jak tam sa cuda!!!! Normalnie odpalam wrotki jutro od rana i śmigam wydac chyba z pół pensji :-)
a tak w ogóle to jesczze wczoraj na poprawę humoru kupiłam jeszcze nowiuśkie kozaczki - jak się wystroiłam na Sylwestra - to męzusiowi szczęka opadła - hihi - no i bardzo dobrze
Jezusieńku, jak tam sa cuda!!!! Normalnie odpalam wrotki jutro od rana i śmigam wydac chyba z pół pensji :-)
a tak w ogóle to jesczze wczoraj na poprawę humoru kupiłam jeszcze nowiuśkie kozaczki - jak się wystroiłam na Sylwestra - to męzusiowi szczęka opadła - hihi - no i bardzo dobrze
tysia123
Fanka BB :)
Witam Mam nadzieję, że można sie przyłączyć
Od jakiegoś czasu podglądam wasze zakupowe szaleństwa. Ciuszki są super Też nie moge sie powstrzymać i co chwila cos kupuje dla maleństwa. Termin mam na 28 maja, na 90% będzie chlopak. Na poczatku stycznia na USG połówkowym lekarz potwierdzi jeszcze płeć. Chociaż nie powinno się nic zmienić, bo od poczatku czułam że bedzie syn i wskazywaly na to wszystkie znaki na niebie i ziemi ))) Takze kupuje tylko typowo chlopiece ciuszki. Zrobie zdjecie któregos dnia i postaram sie wrzucic.
A tak na marginiesie, bylam ostatnio w Biedronce i zakupilam body bawełniane na długi rekaw w cenie 14.9 za 2 szt na innym forum dziewczyny pisaly ze dobrze sprawuja sie w praniu wiec zaryzykowalam; ) zreszta, tego typu ciuszkow nigdy za wiele.
Od jakiegoś czasu podglądam wasze zakupowe szaleństwa. Ciuszki są super Też nie moge sie powstrzymać i co chwila cos kupuje dla maleństwa. Termin mam na 28 maja, na 90% będzie chlopak. Na poczatku stycznia na USG połówkowym lekarz potwierdzi jeszcze płeć. Chociaż nie powinno się nic zmienić, bo od poczatku czułam że bedzie syn i wskazywaly na to wszystkie znaki na niebie i ziemi ))) Takze kupuje tylko typowo chlopiece ciuszki. Zrobie zdjecie któregos dnia i postaram sie wrzucic.
A tak na marginiesie, bylam ostatnio w Biedronce i zakupilam body bawełniane na długi rekaw w cenie 14.9 za 2 szt na innym forum dziewczyny pisaly ze dobrze sprawuja sie w praniu wiec zaryzykowalam; ) zreszta, tego typu ciuszkow nigdy za wiele.
reklama