reklama
Dziewczyny... Z racji tego, że mój mąz kibluje na projekcie po godzinach wyciągnęłam wczoraj ze wszystkich schowków moje ciuszkowe skarby...
Trochę sie za głowę złapałam... Wiedziałam, ze jest tego dużo ale az tyle???
Przyznalam sie mezusiowi i pokazalam ta urocza sterte. Usmial sie i ucieszyl, ze taka gospodarna jestem. Doszlismy do wniosku, ze nic nie trzeba bedzie prac tylko po uzyciu wyrzucac ;-)
To tylko rozmiar 50-68:
http://img693.imageshack.us/img693/3272/img0533z.jpg
Trochę sie za głowę złapałam... Wiedziałam, ze jest tego dużo ale az tyle???
Przyznalam sie mezusiowi i pokazalam ta urocza sterte. Usmial sie i ucieszyl, ze taka gospodarna jestem. Doszlismy do wniosku, ze nic nie trzeba bedzie prac tylko po uzyciu wyrzucac ;-)
To tylko rozmiar 50-68:
http://img693.imageshack.us/img693/3272/img0533z.jpg
malina29
Mama debiutująca
No Chrupcia - jestes Debeściara :-)
Ja też właśnie przegląd zrobiłam - powyciągałam skitrane zakupy i doszłam do wniosku, że jednak przezorna byłam - wszystko nadaje sie na dziewuszkę, choć owszem są i takie typowo chłopskie ubranka - ale moja dzidzia i tak nie będzie w różowym chodzić, wiec zaserwuję jej styl "małej rozrabiaki"
Ja też właśnie przegląd zrobiłam - powyciągałam skitrane zakupy i doszłam do wniosku, że jednak przezorna byłam - wszystko nadaje sie na dziewuszkę, choć owszem są i takie typowo chłopskie ubranka - ale moja dzidzia i tak nie będzie w różowym chodzić, wiec zaserwuję jej styl "małej rozrabiaki"
I to jest sluszna koncepcja Ja z taka sama mysla kupowalam. Tyle, ze u mnie jesdnak chlopak.
Ale w ciuchy w groszki, lekko rozowego pajaca z kubusiem ktore mam na skladzie tez go mam zamiar pakowac.
Jedno, ze nie zawsze dzieciak jest na pokaz, drugie w takim wieku na mamusie sie nie obrazi, trzecie za wczesnie na wyrabianie typowo meskiego gustu ;-)
Ale w ciuchy w groszki, lekko rozowego pajaca z kubusiem ktore mam na skladzie tez go mam zamiar pakowac.
Jedno, ze nie zawsze dzieciak jest na pokaz, drugie w takim wieku na mamusie sie nie obrazi, trzecie za wczesnie na wyrabianie typowo meskiego gustu ;-)
N
nataliak
Gość
ja sie pochwale ze kupilam dzis spiworek i szlafroczek i kolejne ciuszki do tego mamy juz zalatwione lozeczko z materacem i ochraniaczem na szczebelki oraz mate edukacyjna. lozeczko kosztowalo okolo 600zl a dostaniemy za 200zl a mate ta ktora chcialam czyli rainforest z fisher price za pol ceny. i przewijak w spadku mamy dostac za friko. z wiekszych wydatkow zostanie wtedy tylko wozek, lezaczek, laktator i posciel. reszta to drobiazgi. czyli moze jakos damy rade
estragon
mamusia synusia:P
ja też wychodzę z takiego załozenia jak Malina i Chrupcia;-). Jak będzie córeczka, to też będzie chodziła w bojówkach.
Dostałam dziś paczkę od minimundo też z takimi osobistymi podziękowaniami i życzeniami:
NOWY ręcznik ręczniczek okrycie kąpielowe MYJKA (859104312) - Aukcje internetowe Allegro
Do tego przyszła paczka ze stylowedziecko.pl:
PAJACYK FROTE, SAFARI FRIENDS, ROZM. 56 CM - 0-3 MIESIĄCE - Stylowedziecko
ŚPIWOREK KUBUŚ PUCHATEK, ROZM. 0-6 MIESIĘCY - ŚPIWORKI - Stylowedziecko
KOMPLET ŚLINIACZKÓW KUBUŚ PUCHATEK - ŚLINIACZKI - Stylowedziecko
No i jak się chwalę, to wkleję ostatnie łupy z lumpeksu:
Dostałam dziś paczkę od minimundo też z takimi osobistymi podziękowaniami i życzeniami:
NOWY ręcznik ręczniczek okrycie kąpielowe MYJKA (859104312) - Aukcje internetowe Allegro
Do tego przyszła paczka ze stylowedziecko.pl:
PAJACYK FROTE, SAFARI FRIENDS, ROZM. 56 CM - 0-3 MIESIĄCE - Stylowedziecko
ŚPIWOREK KUBUŚ PUCHATEK, ROZM. 0-6 MIESIĘCY - ŚPIWORKI - Stylowedziecko
KOMPLET ŚLINIACZKÓW KUBUŚ PUCHATEK - ŚLINIACZKI - Stylowedziecko
No i jak się chwalę, to wkleję ostatnie łupy z lumpeksu:
Załączniki
no tak a co jak ja mam więcej dla dziewczynki? różowe, albo kwiatuszki? bodziaki to tam kit załozę, ale spodnie, albo sweterki?? \
estragon spiworek jest przecudny i okrycie kąpielowe bardzo mi sie podoba. ja mam juz 2 okrycia kąpielowe łupy z lumpeksu też niczego sobie :-)
estragon spiworek jest przecudny i okrycie kąpielowe bardzo mi sie podoba. ja mam juz 2 okrycia kąpielowe łupy z lumpeksu też niczego sobie :-)
estragon
mamusia synusia:P
aga wstawiaj zdjęcia. Uwielbiam oglądac te cudeńka. no a z tymi ubrankami, to rzeczywiście klops, ja kupuję chłopięce, bo takie bardziej włożę dziewczynce, niż różowe kwiatuszki synkowi. Ubierz ładną lalkę i sprzedawaj na allegro, przynajmniej trochę kasy Ci się zwróci. Ja tak będę robiła jak będę miec córeczkę to te stricte chłopaczkowe albo na allegro albo koleżance dam;-)
reklama
okrycia kąpielowe kupiłam juz dawno, dawno, są gdzieś głęboko w szafie, poza tym siedze teraz u rodziców nad morzem, więc nic z tego...aga wstawiaj zdjęcia. Uwielbiam oglądac te cudeńka. no a z tymi ubrankami, to rzeczywiście klops, ja kupuję chłopięce, bo takie bardziej włożę dziewczynce, niż różowe kwiatuszki synkowi. Ubierz ładną lalkę i sprzedawaj na allegro, przynajmniej trochę kasy Ci się zwróci. Ja tak będę robiła jak będę miec córeczkę to te stricte chłopaczkowe albo na allegro albo koleżance dam;-)
ja tez coś pomyślę z ubrankami, albo zostawię- może kiedyś drugie będe miała i trafi mi się córeczka :-) chociaż po cichu liczę na pomyłke- jak malina