reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
widziałyście jakieś fajne zabawki typowo do samochodu? w czerwcu wybieramy się na urlop nad morze i czeka nas 650 km. czym zając malucha? pozbieram jego ulubione zabawki z domu ale tych nie ma jak doczepić do fotelika. chce coś czym zaraz nie zacznie rzucać :) nie usmiecha mi sie stawanie co 15 minut zeby wyjac zabawke spod fotela. :)

oooo dabrowa? to rzut kamieniem......a pracuje w pogorii :)
co do zabawek to tez chcalabym cosik....

Dziewczyny macie jakies miarki wzrostu? Ja planuje sie wlasnie w taka zaopatrzyc bo trzebaby dziecko na 1. urodziny "odrysowac" ;-)

Przegladam allegro, ale oczywiscie nie potrafie ocenic co jest okej a co nie. Macie cos godnego polecenia? Wolalabym zeby nie bylo to naklejane :tak:

to się chwalę;) pojechałam wymienic bluzę,ale naszego rozmiaru nie ma w całym Krakowie.Prawie z płaczem ją oddałam:( Za to kupiłam coś innego:)
aaa aga dzięki tobie odkopałam pudła i okazało się, że Młody ma 4 kurteczki takie na teraz (niepotrzebnie kupowałam...) a kupiłam taką:
S6007622.JPG
dzisiejsze zakupy
S6007623.JPGS6007624.JPG
S6007625.JPG
pencil.png

agulam podaj mi wymiary tej sukienki, a najlepiej zrób sobie fote i wrzuć do grupy :-p
i ile byś za nią chciała?
Aga sorki ze dopiero teraz odp:-)
38,39 x2pod pod pachami
33x2 pas
70 od pachy w dół
87 oddekoldu wdół

a cena 70 zl +przesylka
zdjecia w sukience w grupie,tylko patrz na sukienke ,nie na mnie;-)
rozmiar 36

reklama
to jest ta bezowa.naprawde bardzo wygodna,uniwersalny kolor,z tylu kryty ekspresik,ma 2 kieszonki,na poczatku nie skumalam ze w ogole sa.ja zakladalam do niej granatowe dodatki.
Idealna na komunie,chrzciny i wesela.Polecam
biggrin.gif

No chyba sobie kpisz ....
nie rozumiem? zczego mam kpic?:dry:

Za 3 tygodnie mamy wesele i zamierzamy wziać małą ze soba. Jak byscie ubrali maluchy? Mam malinową sukienkę na szelkach, do tego bodziak ładny - bedzie oki?
pewnie ze pasuje:-)

zazdroszczę Wam wesela. ode mnie z rodziny lub znajomych nic się nie szykuje.. a szkoda, bo poszalałabym na weselu :-D

ja tez zazdroszcze,bo w tym roku zadnego:-(a bywalo ze 5 mielismy w roku.
W tym roku z wiekszych imprez tylko Antka chrzciny.
Ale za to na drugi rok juz mamy 3 wesela:-) ,w tym jedno siostry rodzonej.
Nochyba ze jakies nieplanowane jeszcze wyskoczy:-D

sliczny:-)

Estragon super te ciuszki kupilas

14.04 w Kaph alu znizka dla tych co maja karte ,-25% na wszystko,moze ktoras bedzie zainteresowana

Przypomnialo mi sie wlasnie ze mam rampersy dla Oli na lato,kupione jeszcxze w tamtym roku,potem sie pochwale,mam nadzieje ze beda dobre

Do góry