reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
Raster_14.jpg

Raster_27.jpg

Raster_51.jpg

dla Jagody podoba mi się pełno a dla Jaśka tylko te trzy... w miarę mi się podobają...

wydaje mi sie ze to bardziej dziewczence jest

gdzie??:-p
ubrałabyś Franka w tą kukardkę;-):-D?

LASKI! Oszalałyście????:-D Chodziło mi o to, że "zastosowanie" takiego rampersa jest podobne jak ogrodniczek no! W sensie, że dziewczynkom można założyć takiego rampersa, a chłopakom nie rampersa, tylko krótkie grodniczki... Zrozumiały??/:-D

aaa aga dzięki tobie odkopałam pudła i okazało się, że Młody ma 4 kurteczki takie na teraz (niepotrzebnie kupowałam...) a kupiłam taką:
Zobacz załącznik 345551
dzisiejsze zakupy
Zobacz załącznik 345552Zobacz załącznik 345553
Zobacz załącznik 345554
pencil.png

Kurteczka z Zary?;-) zastanawiałam się nad nią, ale w końcu mama dorwała mi w Zarze w Białym inną, białą wiatrówkę, bo w Wawie już ich nie było. Daj znaka, skąd te fajne krótkie spodenki jeansowe.... Zakupy super!:)

mam jakąś jazdę na trampki dla Jaśka. Ma teraz jedne fajne z h&m, ale na allegro są takie śliczne, tylko za małe:(

Cuuuuuudne, szczególnie te ostatnie....!:tak:

łooo, trampki super :-) kurcze - tylko dla facecików są zdecydowanie fajniejsze niż dla babeczek :-/

Voila:

BABY BASKETBALL SHOE WITH FLOWERS - Shoes - Baby girl (3-36 months) - Kids - ZARA Poland

BABY FANTASY BASKETBALL SHOE - Shoes - Baby girl (3-36 months) - Kids - ZARA Poland

BABY ALOHA BASKETBALL SHOE - Shoes - Baby girl (3-36 months) - Kids - ZARA Poland

LASKI! Oszalałyście????:-D Chodziło mi o to, że "zastosowanie" takiego rampersa jest podobne jak ogrodniczek no! W sensie, że dziewczynkom można założyć takiego rampersa, a chłopakom nie rampersa, tylko krótkie grodniczki... Zrozumiały??/:-D

Kurteczka z Zary?;-) zastanawiałam się nad nią, ale w końcu mama dorwała mi w Zarze w Białym inną, białą wiatrówkę, bo w Wawie już ich nie było. Daj znaka, skąd te fajne krótkie spodenki jeansowe.... Zakupy super!

hahah, nie ma to jak zrozumienie;)

kurteczka z zary, nie wzięłam płaszczyka, bo miał jakieś nieproporcjonalnie długie rękawy, zresztą w kurteczce też muszę podwijac, ale mniej

spodenki są z h&m i kosztowały całe 22,90 zł, bardzo mięciutki i cieniutki jeans, zresztą były jeszcze w kolorową karteczkę, brązową krateczkę i beżowe. Chyba kupię jeszcze jedne, bo w lecie będziemy się oduczac pieluchy, więc pewnie trzeba będzie sporo takich spodenek przygotowac;)

Ja też już mam trochę spodenek kupionych, ale patrząc na aktualny "przerób" i to, że muszę mieć też zapas do żłobka, to chyba jendak coś jeszcze dokupię;-)

Oleśka,

superowe te czapki są :-) właśnie poluję na jakieś fajne kapelutki dla Młodego na lato.

Zastanawiam się nad okularkami. What do you think, kapelutek wystarczy na słońce?
Orlinkowo.com - Kolorowy Świat Dziecka: zupełnie inny sklep internetowy - baby banz, kidz banz, okulary z filtrem, dzieci, australijskie, przeciwsłoneczne - Okulary przeciwsłoneczne

ten komplet na plażę mi się podoba :-) tylko ta cena... ale jak chcemy jechać do Turcji czy Grecji to chyba trzeba będzie zanabyć...
Orlinkowo.com - Kolorowy Świat Dziecka: zupełnie inny sklep internetowy - Baby Banz, dwuczęściowy kostium z filtrem UV50+ w stylu hawajskim, r. 2-3 lata

reklama
Do góry