reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
Raster_14.jpg

Raster_27.jpg

Raster_51.jpg

dla Jagody podoba mi się pełno a dla Jaśka tylko te trzy... w miarę mi się podobają...

wydaje mi sie ze to bardziej dziewczence jest

gdzie??:-p
ubrałabyś Franka w tą kukardkę;-):-D?

LASKI! Oszalałyście????:-D Chodziło mi o to, że "zastosowanie" takiego rampersa jest podobne jak ogrodniczek no! W sensie, że dziewczynkom można założyć takiego rampersa, a chłopakom nie rampersa, tylko krótkie grodniczki... Zrozumiały??/:-D

aaa aga dzięki tobie odkopałam pudła i okazało się, że Młody ma 4 kurteczki takie na teraz (niepotrzebnie kupowałam...) a kupiłam taką:
Zobacz załącznik 345551
dzisiejsze zakupy
Zobacz załącznik 345552Zobacz załącznik 345553
Zobacz załącznik 345554
pencil.png

Kurteczka z Zary?;-) zastanawiałam się nad nią, ale w końcu mama dorwała mi w Zarze w Białym inną, białą wiatrówkę, bo w Wawie już ich nie było. Daj znaka, skąd te fajne krótkie spodenki jeansowe.... Zakupy super!:)

mam jakąś jazdę na trampki dla Jaśka. Ma teraz jedne fajne z h&m, ale na allegro są takie śliczne, tylko za małe:(

Cuuuuuudne, szczególnie te ostatnie....!:tak:

łooo, trampki super :-) kurcze - tylko dla facecików są zdecydowanie fajniejsze niż dla babeczek :-/

Voila:

BABY BASKETBALL SHOE WITH FLOWERS - Shoes - Baby girl (3-36 months) - Kids - ZARA Poland

BABY FANTASY BASKETBALL SHOE - Shoes - Baby girl (3-36 months) - Kids - ZARA Poland

BABY ALOHA BASKETBALL SHOE - Shoes - Baby girl (3-36 months) - Kids - ZARA Poland

LASKI! Oszalałyście????:-D Chodziło mi o to, że "zastosowanie" takiego rampersa jest podobne jak ogrodniczek no! W sensie, że dziewczynkom można założyć takiego rampersa, a chłopakom nie rampersa, tylko krótkie grodniczki... Zrozumiały??/:-D

Kurteczka z Zary?;-) zastanawiałam się nad nią, ale w końcu mama dorwała mi w Zarze w Białym inną, białą wiatrówkę, bo w Wawie już ich nie było. Daj znaka, skąd te fajne krótkie spodenki jeansowe.... Zakupy super!

hahah, nie ma to jak zrozumienie;)

kurteczka z zary, nie wzięłam płaszczyka, bo miał jakieś nieproporcjonalnie długie rękawy, zresztą w kurteczce też muszę podwijac, ale mniej

spodenki są z h&m i kosztowały całe 22,90 zł, bardzo mięciutki i cieniutki jeans, zresztą były jeszcze w kolorową karteczkę, brązową krateczkę i beżowe. Chyba kupię jeszcze jedne, bo w lecie będziemy się oduczac pieluchy, więc pewnie trzeba będzie sporo takich spodenek przygotowac;)

Ja też już mam trochę spodenek kupionych, ale patrząc na aktualny "przerób" i to, że muszę mieć też zapas do żłobka, to chyba jendak coś jeszcze dokupię;-)

Oleśka,

superowe te czapki są :-) właśnie poluję na jakieś fajne kapelutki dla Młodego na lato.

Zastanawiam się nad okularkami. What do you think, kapelutek wystarczy na słońce?
Orlinkowo.com - Kolorowy Świat Dziecka: zupełnie inny sklep internetowy - baby banz, kidz banz, okulary z filtrem, dzieci, australijskie, przeciwsłoneczne - Okulary przeciwsłoneczne

ten komplet na plażę mi się podoba :-) tylko ta cena... ale jak chcemy jechać do Turcji czy Grecji to chyba trzeba będzie zanabyć...
Orlinkowo.com - Kolorowy Świat Dziecka: zupełnie inny sklep internetowy - Baby Banz, dwuczęściowy kostium z filtrem UV50+ w stylu hawajskim, r. 2-3 lata

reklama
Do góry