reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

Za 3 tygodnie mamy wesele i zamierzamy wziać małą ze soba. Jak byscie ubrali maluchy? Mam malinową sukienkę na szelkach, do tego bodziak ładny - bedzie oki?

reklama
JustMe5 a pod piżamkę bodziaka zakładasz? albo czy górę od piżamki wkładaz w dół,aby się nie podwijało?
my piżamkę po wakacjach chcemy kupić :-)

Zakładam tak "normlanie", tzn bez bodziaka, bez wkładania góry w spodenki, a że Franek śpi w śpiworze, to nic mu nie wystaje i się nie zawija... Dla mnie piżamka jest na tym etapie o niebo wygodniejsza niż pajac. Ale pewnie jak będzie cieplej, to będą same bodziaki:tak:

a tu nowa skladana 'wanienka' dla noworodkow i wiekszych dzieci jako turystyczna, strasznie mi sie spodobala :) Baby Bath Tubs - Better for Baby. Better for Mom.

Cute:)

Oleśka, masz rację, Jagoda wygląda w tym rampersie bosko!

przyjęcie i slub sa w miejscowości gdzie mieszkaja rodzice G. Przyjecie jakies 50-100 metrow od ich domu. Wezmiemy mala na slub i na poczatek wesela, a pozniej pojdzie do dziadków, bo oni na wesele nie ida. Zreszta-kazdy robi jak uwzaza ;)

Za 3 tygodnie mamy wesele i zamierzamy wziać małą ze soba. Jak byscie ubrali maluchy? Mam malinową sukienkę na szelkach, do tego bodziak ładny - bedzie oki?

w tamtym roku Lilka byla z nami na weselu jak miala 3,5 miesiaca, w tym roku tez idziemy na wesele ( we wrześniu) i właśnie sie zastanawiam co z Lilka, prawdopodobnie ja weźmiemy bo nie mamy z kim zostawic

Oleśka rampers boski i pamiętam, ze Karolek też miał :tak:

JustMe5 u nas śpiworek poszedł do szafy od czasu, jak Tomek zaczął wstawać.. czasem zakładam mu skarpetki do bodziaka i śpi pod kocem, a w nocy to już ze mną pod kołdrą i grzejemy się wzajemnie :-)

tysia ja bym wzięła dziecko na ślub i trochę wesela maksymalnie do 20, a potem dzidzi spać ;-)
co do ubrania, to bodziak, sukienka i rajstopki :-p
no i na zmianę też coś trzeba, w razie się ubrudzi jedzonkiem :-)
zazdroszczę Wam wesela. ode mnie z rodziny lub znajomych nic się nie szykuje.. a szkoda, bo poszalałabym na weselu :-D

No, jak tak Was czytam, to też chętnie wybrałabym się na jakieś wesele. To nic że nie mam się w co ubrać, martwiłabym się tym później. Ale pojeść jakieś dobre smakołyki, pobawić się, potańczyć. Ehhh...

widziałyście jakieś fajne zabawki typowo do samochodu? w czerwcu wybieramy się na urlop nad morze i czeka nas 650 km. czym zając malucha? pozbieram jego ulubione zabawki z domu ale tych nie ma jak doczepić do fotelika. chce coś czym zaraz nie zacznie rzucać :) nie usmiecha mi sie stawanie co 15 minut zeby wyjac zabawke spod fotela. :)

reklama
Do góry