reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

dziewczyny a moze ktoras jest zainteresowana sukienka dla siebie,rozmiar 36 ,reserwed,bezowa raczej.mialam ja kilka razy,bardzo wygodna,no ale ile mozna chodzic w tej samej sukience na imprezy;-)zaraz wstawie to sobie obejrzycie

No chyba sobie kpisz ....

Co do rampersów to mam podobne zdanie jak większość ale Nataliak ma też sporo racji :p Zależy jak rampers wygląda :) My mieliśmy rampersa z coolclub (na 3-6 miesięcy) o takiego: RAMPERS ROZ.74 CM "COOLCLUB" (1553125258) - Aukcje internetowe Allegro i żałuje, że nie kupiłam większego bo jest rewelacyjny!

No nie rozwalaj mnie, że wcisnęłabyś Maję w te frotki na lato??? Po co Ci większy? Kończy się zima, kończy się 74 i finito!!

reklama
A ja myślę, że fajny rampers jest cool. Tu Jagoda miała 14 miechów:
2iiesma.jpg

objaśniam:

Zrozumiałam, że alis chce większy ten rampers - w sensie na najbliższą przyszłość - czyli ciepły okres- bo Maja z małego wyrosła.

Wanienkę już widziałam za czasów kompletowania naszej wyprawki, chyba Agate wklejała, ale nie jestem pewna czy na pewno ona. W każdy razie nie był to link do polskiej strony.

reklama
No i owszem, tak właśnie chcę a co w tym złego? Nie rozumiem tego zdumienia ;P Mi się ten rampers strasznie podoba i jeśli w tym roku w smyku nadal będą to napewno Majce go kupię.

Do góry