reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

Jesteście prawdziwa kopalnia pomysłów więc znów was o pomoc poproszę. Właśnie zostaliśmy zaproszeni na komunię do syna wujka męża :). Kompletnie nie mamy z nimi kontaktu i pojawia się problem z prezentem. Zupełnie nie znamy chłopca, nie wiemy czym się interesuje, co lubi i co już ma. A wiemy, że ma wszystko bo rodzice z dużą kasą. Chcemy kupić coś w okolicy 150 zł. Jakieś pomysły?

reklama
ale odpowiedź, to tak jakby powiedzieli: kupcie cokowiek i tak nam sie nie przyda, bedzie leżało i się kurzyło.....
A serio to bym sie nie rozczulala tylko kupiła właśnie jakaś przydatna książkę(-i), albo gre edukacyjną czy cos w tym stylu,

14.04 w Kaph alu znizka dla tych co maja karte ,-25% na wszystko,moze ktoras bedzie zainteresowana

se karte właśnie wyrobiłam ze trzy tygodnie temu i skorzystam :) a nie kupowałam nigdy nic małej w Kaphal'u - zaszłam ostatnio i trafiły mi się fajowe welurkowe leginsy za całe 12,90 - od tego czasu jest jednym z moich ulubionych sklepów :)

ankna myślę, że encyklopedia jest fajnym pomysłem. Może być taka np. encyklopedia juniora, w której są przydatne rzeczy związane z fizyką, chemią, geografią i biologią (opisy jakiś doświadczeń, zagadnień itd.). Z pewnością mu się to przyda w szkole :)

se karte właśnie wyrobiłam ze trzy tygodnie temu i skorzystam :) a nie kupowałam nigdy nic małej w Kaphal'u - zaszłam ostatnio i trafiły mi się fajowe welurkowe leginsy za całe 12,90 - od tego czasu jest jednym z moich ulubionych sklepów :)

)
ja upatrzylam juz Oli bluzeczke i sobie na ich stronce wiec 14-ego zajrzymy,tylko ciekawe czy beda u nas

to pewnie z tej samej kolekcji co fioletowe, tu na focie pierwsze z lewej, wzielam na 92 bo do 86 mialy normalne nogawki a od 92 marszczone.

100_3351.jpg

niom takie tylko nogawki nie marszczone :) jak na razie należą do naszych ulubionych :p
mam nadzieję, że fioletowe jeszcze znajdę :)

reklama
FAJNE TE TRAMPOLINY,
praktyczne sa te z zary ktore sa i na suwak i na wiazanie.ZAwiazujesz raz jak ci pasuje a potem juz tylko suwak w ruch

Do góry