reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zakupy / promocje / okazje

Jesteście prawdziwa kopalnia pomysłów więc znów was o pomoc poproszę. Właśnie zostaliśmy zaproszeni na komunię do syna wujka męża :). Kompletnie nie mamy z nimi kontaktu i pojawia się problem z prezentem. Zupełnie nie znamy chłopca, nie wiemy czym się interesuje, co lubi i co już ma. A wiemy, że ma wszystko bo rodzice z dużą kasą. Chcemy kupić coś w okolicy 150 zł. Jakieś pomysły?

reklama
ale odpowiedź, to tak jakby powiedzieli: kupcie cokowiek i tak nam sie nie przyda, bedzie leżało i się kurzyło.....
A serio to bym sie nie rozczulala tylko kupiła właśnie jakaś przydatna książkę(-i), albo gre edukacyjną czy cos w tym stylu,

14.04 w Kaph alu znizka dla tych co maja karte ,-25% na wszystko,moze ktoras bedzie zainteresowana

se karte właśnie wyrobiłam ze trzy tygodnie temu i skorzystam :) a nie kupowałam nigdy nic małej w Kaphal'u - zaszłam ostatnio i trafiły mi się fajowe welurkowe leginsy za całe 12,90 - od tego czasu jest jednym z moich ulubionych sklepów :)

ankna myślę, że encyklopedia jest fajnym pomysłem. Może być taka np. encyklopedia juniora, w której są przydatne rzeczy związane z fizyką, chemią, geografią i biologią (opisy jakiś doświadczeń, zagadnień itd.). Z pewnością mu się to przyda w szkole :)

se karte właśnie wyrobiłam ze trzy tygodnie temu i skorzystam :) a nie kupowałam nigdy nic małej w Kaphal'u - zaszłam ostatnio i trafiły mi się fajowe welurkowe leginsy za całe 12,90 - od tego czasu jest jednym z moich ulubionych sklepów :)

)
ja upatrzylam juz Oli bluzeczke i sobie na ich stronce wiec 14-ego zajrzymy,tylko ciekawe czy beda u nas

to pewnie z tej samej kolekcji co fioletowe, tu na focie pierwsze z lewej, wzielam na 92 bo do 86 mialy normalne nogawki a od 92 marszczone.

100_3351.jpg

niom takie tylko nogawki nie marszczone :) jak na razie należą do naszych ulubionych :p
mam nadzieję, że fioletowe jeszcze znajdę :)

reklama
FAJNE TE TRAMPOLINY,
praktyczne sa te z zary ktore sa i na suwak i na wiazanie.ZAwiazujesz raz jak ci pasuje a potem juz tylko suwak w ruch

Do góry