reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

a ja jestem zakochana w rampersach często przeszukuję allegro. Uważam, że dziecko wygląda w nich słodko. niestety większość faktycznie wygląda jak piżama dlatego ciężko coś znaleźć.

reklama
ok, ja też ostatnio dostaje dużo i nie mam gdzie składowac, mam 5 wielkich pudeł na szafach u mamy i w przedpokoju. Wystawię coś, może któraś się skusi??
1. Bluzka Cherokee, rozm. 6-9 mies, ale mnie się wydaje większa- 6 zł
S6007613.JPG
2. Biała od gangu, nie ma metek, ale wydaje mi się, że tak na 18 mies-4 zł
S6007610.JPG
3. Kamizelka sweterkowa, brak metek, ale myślę, ża na 12 mies- 12 zł
S6007621.JPG
4. Bluza niebieska peanuts baby (cubus?), rozm.74, cena 5 zł
S6007615.JPG
5. Bluza niebieska z wystającymi białymi elemntami Next 12-18 mies (86)- cena 10 zł
S6007617.JPG
6. Niebieski podkoszulek, brak metek, ale na moej oko 12-18 mies- cena 4 zł
S6007616.JPG
7.Podkoszulek w paseczki Cherokee, rozm. 12-18 mies- cena 3 zł
S6007611.JPG
8. Podkoszulek w paseczki 12 miesięcy- 4 zł
S6007612.JPG

Przesyłka 5 zł. Przy zakupie większej ilości-10 zł

jak ktos dziecko wcisnie w pastelowego rampersa niczym noworodka to na pewno bedzie wygladalo jak w pizamie... my mamy kilka mocno kolorowych i uwazam ze lena wyglada w nich super, swietnie pasuja na lato. a dorosla kobieta jak zalozy jednoczesciowe spodnium to tez Waszym zdaniem wyglada jak w pizamie?;P
ja ostatnio kupiłam Mai w Tesco rampersa właśnie na lato...zobaczymy jak się sprawdzi bo wcześniej może ze 3-4 razy miała na sobie rampersa!!!
Lilka śpi w bodziaku + śpiochy

to tak jak moja Maja

Ola czasami sam bodziak,a czasami klade gatki krotkie do tego.

julita,krewteka kladziecie takie spiochy u gory zapinane czy polspiochy?

agulam podaj mi wymiary tej sukienki, a najlepiej zrób sobie fote i wrzuć do grupy :-p
i ile byś za nią chciała?

estragon a może krótkie spodenki masz? na 80 i 86??

Ostatnia edycja:
myślę nad t-shirtami,
w jakim stanie są? mają jakieś plamki, zmechacenia czy coś?
szukaj tych spodenek, bo mi brakuje ;-)

reklama
Do góry