reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

wiesz, ja nie chcę kupować wszystkiego na raz i rwać włosy z głowy, ze to wszystko tyle kosztuje. kupuję po malutku stopniowo, szukam czasem okazji :tak:
ale ja cię doskonale rozumiem,sama jestem podobnego zdania...ale dopiero co się dowiedziałam o płeć dzidzi i moje zakupki sa narazie skromniusie;-)

reklama
to moje zakupki
łapki niedrapki, becik

Załączniki

• łapki niedrapki.jpg
    łapki niedrapki.jpg
    18,9 KB · Wyświetleń: 22
  • becik.jpg
    becik.jpg
    8,3 KB · Wyświetleń: 22
Dziewczyny śliczne zakupki:tak::-). Nie mogę się napatrzec. Ja też wczoraj trafiłam na wyprzedaże w Smyku i Mothercare (zdjęcie poniżej). Just5Me odwiedziłam Zarę, ale pomimo wyprzedaży wydało mi się i tak drogo, np koszulki po obniżce 25 zł, ja w Smyku płaciłam 8-10 zł:tak:.
Czytam właśnie książkę "Język niemowląt"- polecam ciekawie napisana i autorka właśnie nie zaleca tych leżaczków z funkcją bujania, bo działa to na zasadzie kołyski, tzn dzieciątko przyzwyczai się do "trzepania" i później trudno je uspokoic bez huśtania. Ja też mam zamiar kupic taki leżaczek, ale właśnie bez tych funkcji:tak:.
Butelek, laktatorów, streylizatorów też nie zmierzam na razie kupowac, bo chcę karmic piersią, zobaczmy jak to w praktyce będzie wyglądało:blink:

Załączniki

• S6005813.jpg
    S6005813.jpg
    29,5 KB · Wyświetleń: 37
ja na bank kupuje laktator!

w 1 ciazy mialam takie nawaly pokarmu ze myslalam ze mi cycki rozsadzi i tak bolaly,az guzy sie robily:-:)-:)-(

moja matka mi ostatnio opowiedziala ze tez miala strasznie duzo pokarmu mimo ze miala niewielkie piersi wiec moze i mnie to czeka i laktator bedzie niezbedny.

moja matka mi ostatnio opowiedziala ze tez miala strasznie duzo pokarmu mimo ze miala niewielkie piersi wiec moze i mnie to czeka i laktator bedzie niezbedny.
ja przeciez tez mam maly biust 75A ale naprawde blo ciezko gdzies z jakis tydzien po porodzie mleko cieklo mie same,wkladki zuzylam w mega wielkich ilosciach ze az mozna bylo z nich wyciskac mleko!

mialam guzy w piersiach bolalo,aj!!!

i mialam popekane brodawki i z wielkim mega pozytywem polecam wam ta masc!!!! ja od momentu jak 1 raz przystawilam synka do cycka to od razu masc poszla w ruch,smaruje sie nia i mozna od razu karmic maluszka,jest rewelacyjna i pomogla moim piersiom przetrwac koszmar bo cholera jak boalalo!!!!

reklama
Do góry