reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

dziewczyny ... mnie sie wydaje, że lepiej nie zakładać buta na nogę niż założyć za duży.. but to but, nie ważne czy sie go uzywa czy nie ale założony na nogę to jednak w jakiś sposób wymusza na stopie zachowania...
a spadające buty to ewidentnie za duże buty lub źle dopasowane buty...

reklama
My jak dotąd zgubiliśmy jeden but i to w zimie- a'la UGGa z H&Mu, na zakupach w Lidlu. Najśmieszniejsze jest to, że zorientowaliśmy się dosłownie kilka min. po fakcie i buta już nigdzie nie było:eek:

My jak dotąd zgubiliśmy jeden but i to w zimie- a'la UGGa z H&Mu, na zakupach w Lidlu. Najśmieszniejsze jest to, że zorientowaliśmy się dosłownie kilka min. po fakcie i buta już nigdzie nie było:eek:

:-D a nie sprawdzałaś na allegro czy ktoś tylko jednego nie chciał sprzedać ?? ;-D

zimowych nie gubiliśmy, bo były idealne;)
tak czy inaczej musimy kupic kolejną parę, bo nie mamy żadnych, które byłby dobre teraz. Przemęczymy się do końca miesiąca w tych i kupimy jakieś porządne, żeby nie spadały.

Ja maluchowi kupiłam takie trzewiczki ;-)
1517361774_1.jpg
Na aktualny czas - "trochę zimy, trochę lata" są idealne :-) A, że kosztowały 49zł (skóra naturalna) podobają mi się jeszcze bardziej :-D a dzieć śmiga i chyba też zadowolony :-D

taaa, mieliśmy kiedyś taki śmierdzący toster za 30 zł, porażka! o ile sam przypieczony chlebek 'nie przeszedł' zapachem plastyku (plastiku??), to posmarowany masłem był nie do skonsumowania
później kupiliśmy droższy...
morał?
'chytry traci dwa razy':D

Dziewczyny, jakbyście na zakupach trafiły na fajne miękkie jeansy - nie żadne rurki tylko takie zwykle jeansy proste na rozmiar 80-86, cena do 30 zł w promocji to możecie kupic mi 1 pare? wiem ze np Cherookee robi wygodne spodenki, ale u nas nie ma niestety Tesco ;/ Gwarantuje tu [publicznie ze zaplace plus pokryje koszty przesykli. Wiem ze jest allegro, ale spodnie zwykle w tych rozmiarach sa albo zniszczone albo niewygodne, a do tego cena za uzywane w granicach 20 zl ;/

Tysia ja za chwilę jadę właśnie do Tesco jeśli będą takie jakieś zwykłe jeansy to kupię jeśli chcesz :) W pasie ewentualnie mogą mieć ściągacz lub guzik, czy masz jakieś preferencje :p?

pisalyscie o statnio o bucikach.Kupilam Oli w Daichman nr 18 ale niestety ciezko wchodza bo Ola ma wysokie ppodbicie.Do oddania niestety.

Dziewczyny jak Ola ma 10-10,5 cmm nozki(zalezy jak kurczy nozke)to jaki jej numer bucika kupic? 18 czy 19?

reklama
Do góry