reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

Dzięki Aga za tabelę rozmiarów butków bo właśnie przymierzam się do ich kupna. Lenka już prawie sama śmiga więc czas najwyższy na jakieś dobre buciki tylko nie wiem co powinny a czego nie powinny mieć...podpowiecie?

reklama
Nicole ja bym wybierała z miękkiej skórki, zapiętek sztywny, szersze w paluszach.
nie wiem, czy chcesz droższe, tańsze, z tego co wiem to firmy godne polecenia, to: ecco, clarks, geox, elefanten, bartek :-)

No to dzisiaj butny dzien .-)))

Ja dzisiaj jak tylko odebralam Mateusza ze zlobka to pojechalam do sklepu firmowego Chicco...ARSTENA ma siedzibe 15km od naszego domu..ale buty pewnie i tak robia w chinach heheh
mysle sobie nosi 19 iwec pcham 19..wepchalam...ale jednak stwierdizlam,ze zapyatam pania o rade bo ja pierwszyraz buty kupuej dla dziecka...i sie okazalo ze 20 to taka na styk wiec na najblizesz miesiace wzielam 21 a na teraz na plac zabaw 20 z outletu.
Jakby byly jakies fajne 21 w autlecie to pewnie bym wziela dwie pary ale nic nie bylo. Zaszalalm..ale to i tak mialam bon upominkowy ...prezent na chcrzciny od dwoch wujkow..wiec po jednej parze od kazdego wujaszka hehe
21 to wzielam takie jak w linku ale w kolorze niebiskim...jeans
Gatwik a te 20 to takie bezowe...fasonowo podobne ale mniejsze
zostalo jeszcze kasiorki na piekny kapelusz rybaka i zabawke dzwig..wiec przyszalalam

tak wiec z butami jestesmy do jesieni ustawieni

Ostatnia edycja:
Tysia w Tesco byłam ale niestety żadnych jeansów w promo nie było...:( Akurat tam gdzie ja pojechałam to w ogóle same małe rzeczy były w promocji (znaczy małe rozmiary) także Majce kupiłam jedynie bluzę, dwa bodziaki i dwie czapeczki a też chciałam spodnie jakieś fajne :(

alis - fajnie że o mnie pamietalas ;)
Jakby co to spodnie najlepiej z gumką albo na ściągaczu, bo jak sa na sztywno szyte i na guzik zapinane to mam wrazenie ze uciskaja malej brzuszek.
A że tylko male rozmiary na promocji to nie nowina ;/ W wiekszosci sklepkow na promocjach króluje rozmiar 62 i 56.....

reklama
Do góry