reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

sliczne nabylyscie te buciki, ja juz nie moge doczekac jak Doriano bedzie smigal w takich adidaskach :)
wczoraj ogladalam sandalki na rzepy ale niestety rzepy nie objely nozki;) wieksze bylyby ale ze 4 cm musialy by byc dluzsze.
ktora mi pisala ze w rodzinie dziecko nosilo te luski ? przepraszam za moja skleroze:(

reklama
JustMe i Chrupcia - wózki wymiatają :-) też na nie wpadłam przy szukaniu spacerówy ale mają ewidentnie (dla mnie) męski design, ale świetne są

a mnie strsznie spodobaly sie wozki inglesina, duzo ich tutaj i widzialam bardzo fajne... musze sie tylko zorientowac w cenie

mamy na zbyciu spodnie raczej dresowe ale z takiego fajnego materiału, rozm 80 z H&M, kolor blado blado blado różóowy, na zdjęciu wychodzi biały,
za 5zł+ przesyłka
JESLI byłaby któraś chętna to piszcie to wstawię foto.
Dodam że spodenki mają malutką plamkę na tyle w okolicach pasa...
Ale do czworakowania będą idealne;)))

taki maly news: nie ma juz chusteczek pampers clean&play, sa za to naturally clean, inna nazwa i opakowanie ale zawartosc ta sama, mozliwe ze beda drozsze.
ja je kupiłam jakiś czas temu, wydaje mi się, że mają znośniejszy zapach, kupowałam na promocji, nie pamiętam ile kosztowały, ale były najtańsze ze wszystkich chusteczek 'pampers'

muszę się pożalic- gubimy buty!!! Młody zrzucił bucika na przystanku (dobrze, że w ostatniej chwili jakaś pani wrzuciła nam go do autobusu) i raz wpadł mi pod koła wózka na spacerku.

Estragon waty w czubki napchaj ;-)
a tak poważnie, jeśli masz wiązane to spróbuj mocniej zawiązać, albo po prostu darujcie sobie buty przez jakiś czas

reklama
Do góry