reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

zwróccie uwagę, że tam są buty w różnych rozmiarach;) wszystkie odziedziczone, tylko 3 pary są nowe. wychodzę z założenia, że te pierwsze muszą byc nowe, na razie je trzymam, ale szczerze mówiąc nie wiem czy będziemy z nich korzystac

No to jesteś rozgrzeszona, skoro to spadkowe ;)

reklama
zwróccie uwagę, że tam są buty w różnych rozmiarach;) wszystkie odziedziczone, tylko 3 pary są nowe. wychodzę z założenia, że te pierwsze muszą byc nowe, na razie je trzymam, ale szczerze mówiąc nie wiem czy będziemy z nich korzystac
No ulzylo mi...myslalam...ze mamay tu do czynienia a jaks maniaczka bucikowa heheh

dziewczynki, mam na zbyciu spodenki i bluze ( po 16zl z przesylka):
DSC01035a.jpgrozm 86

DSC01036a.jpg rozm 92

Ostatnia edycja:
Estragon, ja tez myślałam, że tyle mu nakupowałaś:-D A reeboki bardzo fajne:)
kurde rewelacyjne nie są, ale te były najodpowiedniejsze, bo jak któreś mi się podobały, to albo nie miały sztywnego zapiętka albo podeszwa w ogóle nieelastyczna albo najmniejszy rozmiar 21... a te mają jakoś specjalnie opracowaną podeszwę no i przede wszystkim fajnie, że czubek buta jest ogumiony:D

estragon jaki rozmiar garderoby nosi teraz Karolek?
bo mam fajną koszulkę polo z re kids nowa z metką, r. 80 i młody nie wejdzie, tzn na długośc wejdzie, ale szerokość ciężko, bo to raczej na szczuplejsze dziecko i tak pomyślałam o was..
chcesz foto zobaczyć?

reklama
estragon jaki rozmiar garderoby nosi teraz Karolek?
bo mam fajną koszulkę polo z re kids nowa z metką, r. 80 i młody nie wejdzie, tzn na długośc wejdzie, ale szerokość ciężko, bo to raczej na szczuplejsze dziecko i tak pomyślałam o was..
chcesz foto zobaczyć?
teraz nosimy na 74 (ma 75 cm długości), ale powoli już wyrasta z niektórych ubranek w rozm. 74, bo tak jak ostatnio pisałam, zaczął mi tyc i zapuścił brzuszek;) Za koszulkę podziękujemy, bo mam jakieś 10-12 sztuk w rozm. 80 (głównie prezentowe, jakby się wszyscy umówili, żeby kupowac w tym rozmiarze).

Do góry