reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

:-D a nie sprawdzałaś na allegro czy ktoś tylko jednego nie chciał sprzedać ?? ;-D
:-D:-D:-D:-D:-D:-D

taka mala ciekawostka. kilka dni temu kupowalam czajnik elektryczny. w zamysle mial byc dobry zeby sie nie popsul po kilku miesiacach. przez chwile pomyslalam ze w sumie to jednak malo z niego bedziemy korzystac (tylko do grzania wody na leniucie mleko i sporadycznie na herbe) wiec po co wywalac 150zl skoro mozna kupic polski szit za 50zl. no ale skoro mial byc dobry to wybralam sobie jakies dwa i poprosilam sprzedawce o pomoc w podjeciu decyzji. przy okazji kazal mi ktorys z nich powachac w srodku. zasmialam sie i myslalam ze sobie ze mnie zarty robi ale powachalam. nie bylo zadnego zapachu. po chwili przyniosl mi polski noname za 50zl - dzizas jak to smierdzialo lizolem! powiedzial ze te tanie sa robione z plastiku z odzysku i stad ten swad ktorego niestety nie da sie niczym zlikwidowac...

a poza tym to w tesco sa wyprzedaze ciuszkow, wiekszosc -50%, calkiem fajne rzeczy sa, leginsy i alladynki po 15zl.
w auchan sa swietne bodziaki z krotkim rekawem (w stalej sprzedazy): jednokolorowe po 4,99zl i z napisami po 6,99zl, zakupilismy i polecamy. nie polecamy natomiast bucikow, maja sliczne (po 69-99zl) ale z masakrycznie twarda podeszwa. poza tym z tej francuskiej kolekcji jest sporo ladnych ciuszkow na lato, m.in. sliczne rampersy po 13-17zl.
Niezły masz wywiad z tymi ciuszkami:DD

Co do czajnika to kupiliśmy raz po 49 zł. Nie śmierdział, miał ładny design (pasował mi do koloru kuchni:)). Po niecałym roku się zepsuł. Jako że był na gwarancji poszłam zareklamować. Wymienili mi na nowy i znowu miałam przez jakiś czas nówkę nie śmiganą:DD Tak więc prawie dwa lata za 49 zł. Tyle że nie mieli już tego koloru co poprzednio i musiałam się burasem zadowolić. Ale jak się zepsuł to już nie miałam natchnienia, żeby iść reklamować i kupiliśmy na raty razem z kuchenką porządny czajnior. Ciekawe ile podziała...

A że tylko male rozmiary na promocji to nie nowina ;/ W wiekszosci sklepkow na promocjach króluje rozmiar 62 i 56.....
Bardzo mnie to wkurza, bo całe kosze są zawalone malizną i nawet jeśli jest jakiś większy rozmiar to tak skutecznie zagrzebany, że nie ma mowy, aby go znaleźć:(

reklama
1. Błękitna koszula Ralph Lauren, na metce 12 m, wg mnie 80, ubrana kilka razy, bo to wizytowa była ;) 23 zł
DSC_0122.JPG

2.
biała koszula w niebieskie kotwice Tommy Hilfiger, na metce 12 m, wg mnie 80, ubrana kilka razy, bo to wizytowa była ;) 23 zł - SPRZEDANA!
DSC_0126.jpg
3.
biała koszula z brążowymi guzikami wójcik, z metki 68, może być na 74, ubrana kilka razy, bo to wizytowa była ;) 23 zł
DSC_0145.JPG

4.
krótkie niebieskie spodenki Zara, 9-12 m, 78 cm, 14 zł - SPRZEDANE
DSC_0131.jpg
5.
spodenki dresowe granatowe, bardzo miłe w dotyku, r. 68-74, na metce 6-9 m-cy, babble boom, 16 zł, dla Leona za krótkie na styk
DSC_0152.JPG

6.
kremowe ogrodniczki next, od środka bawelna, na metce 3-6 m-cy, ale dla mnie to 74, 26 zł
DSC_0138.JPG

7.
kurteczka Mi[FONT=Times New Roman, serif]ň[/FONT]o, r. 74 małe, 33 zł, kozacka, dla Leona za wąska, rękawy dobre
DSC_0154.JPG

Załączniki

• DSC_0122.jpg
    DSC_0122.jpg
    41,5 KB · Wyświetleń: 29
  • DSC_0145.jpg
    DSC_0145.jpg
    23,1 KB · Wyświetleń: 25
  • DSC_0152.jpg
    DSC_0152.jpg
    21 KB · Wyświetleń: 25
  • DSC_0138.jpg