Oleśka1977
Jagody i Jaśki:)
a nie sprawdzałaś na allegro czy ktoś tylko jednego nie chciał sprzedać ?? ;-D
Niezły masz wywiad z tymi ciuszkamiDtaka mala ciekawostka. kilka dni temu kupowalam czajnik elektryczny. w zamysle mial byc dobry zeby sie nie popsul po kilku miesiacach. przez chwile pomyslalam ze w sumie to jednak malo z niego bedziemy korzystac (tylko do grzania wody na leniucie mleko i sporadycznie na herbe) wiec po co wywalac 150zl skoro mozna kupic polski szit za 50zl. no ale skoro mial byc dobry to wybralam sobie jakies dwa i poprosilam sprzedawce o pomoc w podjeciu decyzji. przy okazji kazal mi ktorys z nich powachac w srodku. zasmialam sie i myslalam ze sobie ze mnie zarty robi ale powachalam. nie bylo zadnego zapachu. po chwili przyniosl mi polski noname za 50zl - dzizas jak to smierdzialo lizolem! powiedzial ze te tanie sa robione z plastiku z odzysku i stad ten swad ktorego niestety nie da sie niczym zlikwidowac...
a poza tym to w tesco sa wyprzedaze ciuszkow, wiekszosc -50%, calkiem fajne rzeczy sa, leginsy i alladynki po 15zl.
w auchan sa swietne bodziaki z krotkim rekawem (w stalej sprzedazy): jednokolorowe po 4,99zl i z napisami po 6,99zl, zakupilismy i polecamy. nie polecamy natomiast bucikow, maja sliczne (po 69-99zl) ale z masakrycznie twarda podeszwa. poza tym z tej francuskiej kolekcji jest sporo ladnych ciuszkow na lato, m.in. sliczne rampersy po 13-17zl.
Co do czajnika to kupiliśmy raz po 49 zł. Nie śmierdział, miał ładny design (pasował mi do koloru kuchni). Po niecałym roku się zepsuł. Jako że był na gwarancji poszłam zareklamować. Wymienili mi na nowy i znowu miałam przez jakiś czas nówkę nie śmiganąD Tak więc prawie dwa lata za 49 zł. Tyle że nie mieli już tego koloru co poprzednio i musiałam się burasem zadowolić. Ale jak się zepsuł to już nie miałam natchnienia, żeby iść reklamować i kupiliśmy na raty razem z kuchenką porządny czajnior. Ciekawe ile podziała...
Bardzo mnie to wkurza, bo całe kosze są zawalone malizną i nawet jeśli jest jakiś większy rozmiar to tak skutecznie zagrzebany, że nie ma mowy, aby go znaleźćA że tylko male rozmiary na promocji to nie nowina ;/ W wiekszosci sklepkow na promocjach króluje rozmiar 62 i 56.....