reklama
tysia123
Fanka BB :)
my mamy taka granatowa sa fajne
agulam i tez kupiłam na tym samym rynku hurtowym co ty
ehhhh, stare dobre czasy jak człowiek mieszkał w Łodzi i za pół ceny kupował wsio w Tuszynie i Rzgowie minęły.....szkoda....
twardziela różowym sliniakiem potraktowali??Franek też ma takie w żłobku Na jego poziomie wiekowym to chyba jednak wszystko jedno, bo dzisiaj np. siedział w różowym śliniaku;-)
aguska24mir
mama Pawełka :)
to sie dał chłopak w róz ubrac
to sie dał chłopak w róz ubrac
....no mine mial srednia.... ale mysle, ze najwazniejsze bylo to, kiedy dostanie sniadanko;-)
agulam
Fanka BB :)
to prawda ze kiedys to byla taniocha,ale teraz wPTAKU jest drozej czasami niz w niektorych sklepach galerianych.ehhhh, stare dobre czasy jak człowiek mieszkał w Łodzi i za pół ceny kupował wsio w Tuszynie i Rzgowie minęły.....szkoda....
Ja pracuje w Gluchowie,ale czasami tez nie chca w detalu sprzedac,tylko hurt i tyle
wiolan
PODWÓJNA MAMA
....no mine mial srednia.... ale mysle, ze najwazniejsze bylo to, kiedy dostanie sniadanko;-)
musisz dziecku od początku pewne wartoścvi wpajać.. musi się chłop stawiać.. nawet jak ma to być żłobek i kolejka do jedzenia....
aguska24mir
dzis byłam na zakupach i werescie nic małemu ani M nie kupiłam tylko sobie bluzke i spodnie jestem dumna hi hi
aguska24mir
to prawda ze kiedys to byla taniocha,ale teraz wPTAKU jest drozej czasami niz w niektorych sklepach galerianych.
Ja pracuje w Gluchowie,ale czasami tez nie chca w detalu sprzedac,tylko hurt i tyle
tak terz na tych rynkach to rzadzi hurt
reklama
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
znalazłam taki wózek; wydaje sie fajny szkoda ze juz kupiłam lekka spacerówke...
ULTRALEKKI SLAPI 2010 - Wiosenna Promocja ! ! (1518951369) - Aukcje internetowe Allegro
ULTRALEKKI SLAPI 2010 - Wiosenna Promocja ! ! (1518951369) - Aukcje internetowe Allegro