reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

Laski, mam do odsprzedania:

bodziak z Reserved, rozmiar 80, mojemu dziecku strasznie ciężko przechodzi przez otwór głowa.... Raz założone. 20 pln z przesyłką

SNC00341.jpg

I bodziak GAPa, rozm 6-12, nie jest mały, tylko jest za mały na Franka;-) Ze znakiem zodiaku naszych dzieciuf:) Zalożony może 3 razy.. 15 pln z przesyłką

Zapiety bodziak, mierzony po srodku, w "najdluzszym" miejscu- 41 cm

Załączniki

• SNC00338.jpg
    SNC00338.jpg
    23,8 KB · Wyświetleń: 24
  • SNC00339.jpg
    SNC00339.jpg
    14,8 KB · Wyświetleń: 22
Ostatnia edycja:
reklama
znalazłam taki wózek; wydaje sie fajny szkoda ze juz kupiłam lekka spacerówke...

ULTRALEKKI SLAPI 2010 - Wiosenna Promocja ! ! (1518951369) - Aukcje internetowe Allegro

fajny, ale brakuje mu tego, co ja chcę ;)
np. przekładana raczka lub siedzisko

I ciekawa jestem jaki jest rozstaw tylnych kół.

JustMe5, to znaczy, że Franio ma wiekszą, bo mądrą głowę :)
Ja miałam taki sam problem z Alą, tzn. ze sporą głową ;) Wiele ubranek po Oli na nia nie pasowało niestety właśnie z tego powodu i jeszcze z powodu obwodu szyi...

JustMe5, to znaczy, że Franio ma wiekszą, bo mądrą głowę :)
Ja miałam taki sam problem z Alą, tzn. ze sporą głową ;) Wiele ubranek po Oli na nia nie pasowało niestety właśnie z tego powodu i jeszcze z powodu obwodu szyi...

..........tiaaaa.... szkoda, że mama na to nie wpadła ZANIM oderwała metkę;-) Ale jak już przecisnęłam głowę, to odbył w bodziaku jedną wiztę, natomiast jak mu o mało co nie urwałam uszu przy zdejmowaniu, stwierdziłam, że to nie na moje i dziecka nerwy....;-)

..........tiaaaa.... szkoda, że mama na to nie wpadła ZANIM oderwała metkę;-) Ale jak już przecisnęłam głowę, to odbył w bodziaku jedną wiztę, natomiast jak mu o mało co nie urwałam uszu przy zdejmowaniu, stwierdziłam, że to nie na moje i dziecka nerwy....;-)

hahahaha
ale jest wyjście jeśli Ty zdolna szwaczka...zrób nacięcie i dopraw jeszcze jeden guzik ;)

Ja niestety trzymam się z dala od igły i nitki, a jak już muszę przyszyć guzik, to mnie trzesie.... Dziurawe rajstopy dziewczynek, choćby z niewielką dziurką zawsze szły w odstawkę...wstyd przyznać aż...

ja nie lubię tych zapinanych na boku (kopertowych), bo jak Jagoda idzie na popołudniową drzemkę, to napy po bokach ją gniotą... :/

moje dzisciaki tez maja spore glowki.Moj T mowi wada fabryczna.;-)To po tatusiu
zawsze jest problem z czapka dla Wiktora,musze go miec przy sobie aby zmierzyl.On lapie sie nadorosle czapki.Dobrze ze teraz w niektorych sklepach mozna wymieniac.
W tygodniu kupilam mu fajna polowke z rekids ale niestety tez za mala:-(w nexcie upatrzylam mu fajne ale zrezygnowalam z zakupu bo potem jak okaza sie za male to bedzie problem

ja nigdy nie mialam kopertowych body,niepodobaja mi sie

reklama
Do góry