reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

ale tu chodziło chyba o takie kopertowe zakładki na górze bodziaka, przód i tył nachodzą na siebie (np tescowe), a w razie czego można rozszerzyć na całą czerokość barków, a nie o te zapinane na całej długości kopertowo :tak:. Przynajmniej ja to tak zrozumiałam

reklama
UWAGA:ddd

Piszę do wiadomości wszystkim,że jutro idę na zakupy i zamierzam kupić buty i spódnicę dla SIEBIE:):)
trzymajcie kciukasy bym coś ładnego i niedrogiego znalazła w ciągu 45 minut bo tyle mam czasu po pracy do autobusu:-D

no Małej pewnie też coś kupię:p

A ESTRAGON pamiętasz o kubeczkach????:-):-)

UWAGA:ddd

Piszę do wiadomości wszystkim,że jutro idę na zakupy i zamierzam kupić buty i spódnicę dla SIEBIE:):)
trzymajcie kciukasy bym coś ładnego i niedrogiego znalazła w ciągu 45 minut bo tyle mam czasu po pracy do autobusu:-D

no Małej pewnie też coś kupię:p

A ESTRAGON pamiętasz o kubeczkach????:-):-)

pamiętam, pamiętam:) idę do ikei w piątek lub sobotę.

ja też dzisiaj zrobiłam coś dla siebie- zaliczyłam vacu fit i solarium z wellnesem:D

pamiętam, pamiętam:) idę do ikei w piątek lub sobotę.

ja też dzisiaj zrobiłam coś dla siebie- zaliczyłam vacu fit i solarium z wellnesem:D
i jak wrażenia po vacu?? bo ja zbieram się na vacu body space w tym tygodniu i zastanawiam się czy taka forma ćwiczeń mi się spodoba

i jak wrażenia po vacu?? bo ja zbieram się na vacu body space w tym tygodniu i zastanawiam się czy taka forma ćwiczeń mi się spodoba
na początku... dziwnie;) strasznie ciągnie (bo w tej komorze jest podciśnienie) zwłaszcza brzuch, ale rozkręciłam się, tzn później nawet 'biegłam' z prędkością 6 km/h:D Mam wykupione wejścia na 30 minut i właściwie wydaje mi się, że wytrzymałabym nawet 45 min. Ten klub jest fajny, bo mają kącik dla maluchów, tzn mata z puzzli, namiocik, zabawki, klocki, książeczki. Mnie się spodobało i zastanawiam się czy nie wykupic sobie jeszcze wejśc na vibro:)

31.03- czwartek w Realu Pampersy 63,95 zł, maxi (czyli 4) 99 sztuk oraz chusteczki Pampers baby fresh 6x72 szt za 26,95 zł+ sensitive 4x62 szt za 13,48 zł

Ostatnia edycja:
estragon szukałam w gazetce i nie widzę chusteczek, a pilnie potrzebuję..
dzwoniłam do mojego brata on twierdzi, że chusteczki w zeszłym tygodniu były..hmmm

reklama

Ale fajnie!:) Chciałam też zapytać jak tam vacu, ale już przeczytałam:)

hahahaha
ale jest wyjście jeśli Ty zdolna szwaczka...zrób nacięcie i dopraw jeszcze jeden guzik ;)

Ja niestety trzymam się z dala od igły i nitki, a jak już muszę przyszyć guzik, to mnie trzesie.... Dziurawe rajstopy dziewczynek, choćby z niewielką dziurką zawsze szły w odstawkę...wstyd przyznać aż...

Szwaczka ze mnie taka sama jak i z Ciebie, w takim razie:-D Na widok igły & nitki dostaję drgawek. Każdy, kto umie się tymi strasznymi narzędziami posługiwac, albo co gorsza;-) umie coś sobie uszczyć, jest dla mnie MISZCZEM:-D

Do góry