reklama
specjalnie dla alis: Podręczny pojemnik na mokre chusteczki SWIPE
No właśnie kiedyś się nad tym zastanwiałam- przekładasz do tego pojemnika chusteczki z paczki? Nataliak, masz to?
mamy taką zastawę w przedszkolu i jak dla dzieci mogłyby istnieć 2 kolory - różowy i niebieski, jaka awantura jest jak brakuje różowych sztućców!!!!!!
Franek też ma takie w żłobku Na jego poziomie wiekowym to chyba jednak wszystko jedno, bo dzisiaj np. siedział w różowym śliniaku;-)
dziewczyny czy ktoraś miała doświadczenie z nosidełkami ? justme - Ty chyba się keidyś zastanwiałaś.
moja koleżanka chce takie coś dla swojej córeczki, mówiłam jej o chustach ale ona jej zależy na takim nosidełku
moja koleżanka chce takie coś dla swojej córeczki, mówiłam jej o chustach ale ona jej zależy na takim nosidełku
Ewli, ja kupiłam nosidło z myślą o zeszłych wakacjach i spacerach po plaży, ale poniosłam porażkę na całej linii- Frankowi taki śordek transpotu w ogóle nie leżał, darł się jak go wkładałam, a poza tym małż skecił nogę, więc i ze spacerów nici;-) Myślę, że dobrze by było dziecko przymierzyć, sprawdzić jak zareaguje,.....
Ja miałam red castle, chyab niezłe... ale kupiłam je za 100 na allegro, laska pisała, że nowe, bez opakowania i faktycznie było w stanie idealnym. Odsprzedałam chyba za tyle samo
nosidełko NOSIDŁO RED CASTLE WYPRZEDAŻ GRATIS czer (1521042246) - Aukcje internetowe Allegro
nosidełko NOSIDŁO RED CASTLE WYPRZEDAŻ GRATIS czer (1521042246) - Aukcje internetowe Allegro
a czy jest gdzieś promocja na chuteczki w 6 paku?
są w Tesco po ok 25-26 pln. Sorrki, nie pamiętam dokładnie i nie wiem do kiedy, ale w sobotę kupowałam, jeszcze. Popatrz na gazetki w necie
ja kiedys rozmawialam na ten temat z doradca chustowym i polecala nosidla manduca i cybex. przede wszystkim nosidlo powinno byc ergonomiczne czyli dopasowywac sie do ksztaltu ciala dziecka, poza tym nie wolno nosic dziecka tylem do siebie czyli przodem do swiata.
Ooo, to ciekawe co piszesz, może mi się przyda, ale czy ten doradca mówił Ci dlaczego nie wolno tak nosić?
reklama
wydaje mi się ze w carrefurze ma byc, ale nie wiem od kiedya czy jest gdzieś promocja na chuteczki w 6 paku?