kurcze nie wiem, wszystkie mi się podobają!!!
reklama
Wonka uk
Fanka BB :)
Hihihi to zapraszam do Irlandii Tutaj taki widok już nikogo nie dziwi Wyniki Szukania w Grafice Google dla http://www.mojawyspa.co.uk/grafika/artgaleria/25216/pizama.jpg
ejjjj ja tez w pizamie do sklepu pobliskiego chodze
wszyscy chodza...
a które konkretnie chce?? Po fotkach widzianych w grupie coś mi się wydaje że Prezes ma podobne stopy do Wiktora (szerokie i z wysokim podbiciem??) Masz problem z kupowaniem butów??
chciałabym cię widzieć w tej piżamieejjjj ja tez w pizamie do sklepu pobliskiego chodze
wszyscy chodza...
wiolan
PODWÓJNA MAMA
moje dziecko chce te w czaszunie ;P dla chlopcow sa generalnie ladniejsze.
moja Agtaa wskazała na te czarno-białe a la krowy.... mają fajne futereczko.. znalazłam gdzie w PL można kupić.. po 100 PLN
Majowa_Mama
Nataliak możesz kupować ;-)
Jack and Lily – Buciki – Skull | Dzieci – dla nich wszystko!
Jack and Lily – Buciki – Skull | Dzieci – dla nich wszystko!
corina
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
dzięki dziewczyny za podpowiedź o tym sklepie z ccc muszę się przejść i zobaczyć czy na moim zadupowie jest takowy sklep;P
Karola2901
Nas Troje ;* B+K=J ;D
a powiedzcie mi dziewczyny czy te butki z ccc sa zdrowe dla stópki ? ja nie mam sie kogo poradzic w tych sprawach a w necie ciagle widze ze polecaja te z bartka itp a tam ceny powyzej stówki spokojnie...
reklama
a powiedzcie mi dziewczyny czy te butki z ccc sa zdrowe dla stópki ? ja nie mam sie kogo poradzic w tych sprawach a w necie ciagle widze ze polecaja te z bartka itp a tam ceny powyzej stówki spokojnie...
Moje dwie starsze całe swoje dotychczasowe życie przechodziły m.in.w butach z ccc lub boti i nic im nie jest. Wizyty u orto zawsze dobrze wypadały.
Kupowałam też oczywiście buty antylopy, bartka itp., ale niezbyt często. Moje bardzo niszczą buty, poza tym malutkim dzieciom szybko rośnie stópka.