reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
a ja sie ciesze ze wreszcie biust wrócił mi do normalnosci(prawie), wiec letnie bluzeczki beda wreszcie na mnie dobre:)

kupiłam dziś Mai apaszkę taką zwykłą wiązaną z tyłu ale tak mi się podoba że aż się sama dziwię...i kosztowała aż 25zł:zawstydzona/y:, a podobała mi się bluzka dla mnie za 14,90 ale szkoda było mi kasy...
W y tez tak macie??? że wolicie kupić dziecku a o sobie zapominacie???
ja ostatnio wyrodna matka jestem, bo jak mi się coś podoba, to kupuję sobie, ale Młody ma już tyle ubrań, że nie mam gdzie tego składowac

taaa, ja też się naprzymierzam i tylko się wnerwiam :)

no popatrz, nawet jak w de kupujesz a tam rozmiary sa nieco wieksze niz u nas??? mnie to zawsze przerazalo... że skoro w ichniejsze 38 nie wchodzę, to w polskie tym bardziej... no ale jak patrzylam na te niemki to nie czulam sie gruba.. gorzej jak wrocilismy do rzeczywistosci czyli pl to załamka...

no popatrz, nawet jak w de kupujesz a tam rozmiary sa nieco wieksze niz u nas??? mnie to zawsze przerazalo... że skoro w ichniejsze 38 nie wchodzę, to w polskie tym bardziej... no ale jak patrzylam na te niemki to nie czulam sie gruba.. gorzej jak wrocilismy do rzeczywistosci czyli pl to załamka...

z rozmiarem to w DE nie ma problemu (dostanie się nawet dżinsy w rozmiarze 60) - chodzi mi o to jak ja w tym wyglądam :) Niby ważę 2kg mniej niż przed ciążą ale wszystko mi wisi a brzuch to porażka :(
a z rozmiarami to prawda - w DE są ciut większe. A co do samych niemiek to masakra - ubrac się one nie umieją i wogóle czasami jak na nie patrze to sie zastanawiam czy one patrzyły w lustro przed wyjściem z domu :sorry2::confused:

no wlasnie i to jest bardzo dziwne, bo (przynajmniej w tym miescie w ktorym mieszkalismy) mają super sklepy i moda jest naprawdę super.. jest w czym wybierac....

reklama
Do góry