reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

wow ja tez jadalam te lody w
Nowym Targu na rynku ..jak jezdzilam z harcerstwa w gory na Turbacz, ale to bylo jakies 15 lat temu..nadal sa?
Są są! Ostatnio yłam w NT w "podróży poślubnej" w 2009, jeżdżę tam co roku na Jarmark Podhalański jako wystawca i wiecznie mam tam chrypę, tak się nimi obżeram:-D Dopiero w Kubusiem malutkim nie pojechałam.

mało się udzielam na tym forum ale to muszę skomentować :) Nikita84 znajdę cię i zabiję!!! :) Jak mogłaś mi o tych lodach przypomnieć??!!! To najlepsze lody jakie w życiu jadłam. Nawet czasami mi się śnią po nocach. I co ja biedna teraz zrobię???? W Nowym Targu będę dopiero w wakacje
Hehe, jak przeczytałam to to mi dreszcz aż przeszedł:-D
Mi sie też śnią po nocach, w tym roku ze stoiskiem jedzie siostra, chyba każę sobie przywieźć w termosie:-D

reklama
Są są! Ostatnio yłam w NT w "podróży poślubnej" w 2009, jeżdżę tam co roku na Jarmark Podhalański jako wystawca i wiecznie mam tam chrypę, tak się nimi obżeram:-D Dopiero w Kubusiem malutkim nie pojechałam.

Hehe, jak przeczytałam to to mi dreszcz aż przeszedł:-D
Mi sie też śnią po nocach, w tym roku ze stoiskiem jedzie siostra, chyba każę sobie przywieźć w termosie:-D

ja też jadłam lody w Nowym Targu w 2009 r:)

podobno jedne z najlepszych w Polsce:)
kulkowe, czy krecone?

właśnie moja taśma wygląda na jednostronną, ale może ....
a z krokodylem kompletna porażka, nie ma szansy, wycie i darcie, nawet weszłam z nim dziś do wanny, zielony krokodyl to straszny potwór

właśnie moja taśma wygląda na jednostronną, ale może ....
a z krokodylem kompletna porażka, nie ma szansy, wycie i darcie, nawet weszłam z nim dziś do wanny, zielony krokodyl to straszny potwór

Biedny Leonsjo, to się dziecku przysłużyłam....;-) A jak ty ogarniasz wspólną kąpiel???????

zapomnialam sie pochwalic butkami, dzisiaj przyszly. rozmiar 20, stan idealny, cena 28,50zl :)

1485486341_1
bedzesz zadowolona,Wiki mia lz granatowymu paskami i byly ok.teraz leza w szafce jak nowe.uprane w pralce oczywiscie

mam pytanko odnosnie spodenek nexta,bo zglupialam.Zdecydowalam sie na zakuop 80-86 a kolezanka byla u mnie i mowi ze ona ten rozmiar zamawia dla 2 letniej corki:szok:
i teraz nie wiem

jaka one maja dlugosz nogawek?Nataliak Ty chyba masz?na ktora rozmiarowke patrzyvcie ? na nexta czy ogolnana ich stronce?

reklama
nie wiem czy juz była mowa ale w carfurze sa pampersy po 79,90 a w biedronce chusteczki dada za 11,90 4 paczki.

Do góry