reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

czy któraś z was ma taki kubek? Lovi Kubek 360° mini 210 ml 1/621 zdjęcia
Znajoma ostatnip0 przywiozła sobie z polski i bardzo poleca. Udało mi się nawet znaleźć taki tutaj ale cholercia były tylko różowe:wściekła/y:.
Znajoma bardzo poleca bo dziecko może pić z każdej strony i się nie rozlewa (nie kapek). Używała któraś? Na prawdę są takie fajne?

reklama
edziook my mamy Lovi ale taki z dziubkiem. Ten co wkleiłas to z niego pije się jak ze wzyklej szklanki. Mysle ze jeszcze troszke za wczesnie dla naszych maluchow na takie kubki.

edziook, ja planuję kupic taki kubek. Jagoda pije ładnie ze zwykłego kubka, ale trzeba jej trzymać, bo wylewa. mam nadzieję, że ten kubek wyeliminuje problem :) niestety jeszcze nie mamy, więc nie pomogę. ale nie uważam, aby to było za wcześnie ;)

edzioook znajoma ma i nie do końca jest tak łatwo się napić, dziecko musi się mocno przyssać, żeby poszło..
może lepiej kup zwykły niekapek, albo kapek z dzióbkiem?
albo jak afi podawaj ze zwykłego kubka

Właśnie mamy i kapek i niekapek.
Jak Sami pije z kapka to jest wszędzie narozlewane a jak z nie kapka to jest mu nieporęcznie złapać. I rzadko kiedy trafia dzióbkiem do buzi.

:( wszystko, co mi się podobało od siostry Oleski poszło

krewetka, przykro mi :((
Jak napisałam, nie wiedziałam do kiedy jest promo....może byla tylko do końca lutego.

stoliczków nie polecę, bo nie miałam, kubeczka lovi 360 stopni też nie miałam.

sama ostatnio szukałam i ciężko było coś wybrac, więc w końcu nie kupiłam:), ale najbardziej podobał mi się ten (ma przystępną cenę i za to duży plus):
CHICCO MUZYCZNY STOLIK EDUKACYJNY + KLOCKI + BONUS (1465926440) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

ewentualnie ten, ale najlepszy byłby w polskiej wersji (tu już cena wysoka)
Chicco Dwujezyczny stolik Mowiacy ogrod firmy +BON (1485174608) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

a ja własnie kupiłam za 130 z przes.......Pan był tak miły ze 15 zeta zjechał z przesyłki .... Fp polsko ang jest k ale drogi skubaniec,,,,poduczymy sie piosenek :)))
JEDYNY STOLIK FISHER-PRICE od A-Z z USA OKAZJA !!! (1484591154) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

reklama
ja jeszcze wroce do bucikow

siostra wczoraj byla u ortopedy z malym(5m-cy)i powiedzial ze po domu na bosaka,potem absy,i zadnych bucikoow za kostke.
to czy dziecko ma nosic buty z wkladkami itp to ok 3 r.z..
Ten ortopeda nazywal sie Lipczyk(z Łodzi) ,moze ktoras kojarzy.

Ja tez nie mam pojecia jakie buciki Oli kupic.Wiosna coraz blizej...

Corina fajne kupilas po domku,na wiosne to jakies zakryte trzeba kupic:sorry:

Do góry