reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

Edziook my juz dawno mamy taki kubek niekapek i mala sobie swietnie radzi
zreszta filozofii wielkiej w tym nie ma,gdzie sie przyssie tam picie leci;-)
my mamy taki z tesco,dwa za 5funtow.uzywamy juz drugiego,bo pierwszy cos przeciekac zaczal nam,tecso quality;-)

reklama
a ja kacprowi od 4 lat kupuje non stop geoxy.. i jestem mega zadowolona.. ona ma wysokie podbicie i jak buciki sa nie teges (nie geoxy) to iestety na wystających kosciach robią sie siniaki.. przy geoxach tego nei mamy....

a powiedzcie jeszcze dlaczego wiekszosc bucikow dzieciecych ma sztywno ogumowane na zewnatrz palce? To pełni funkcje ochronna? Jakiekolwiek butki w stylu tenisówek maja wlasnie gume na palcach z przodu-okropnie to wyglada

na lato mialam zamiar kupic takie butki (o ile bylyby dobre na agusie) http://www.eobuwie.com.pl/product-pol-19849-Lukbut-131.html bo sa cudownie mieciutkie i wsklepie firmowym kosztuja u nas 89 zł. Ale skoro nie musi byc pieta ustabilizowabna to juz sama nie wiem....

Ostatnia edycja:
a powiedzcie jeszcze dlaczego wiekszosc bucikow dzieciecych ma sztywno ogumowane na zewnatrz palce? To pełni funkcje ochronna? Jakiekolwiek butki w stylu tenisówek maja wlasnie gume na palcach z przodu-okropnie to wyglada

na lato mialam zamiar kupic takie butki (o ile bylyby dobre na agusie) Łukbut - 131 | DZIECIĘCE | Dziewczynka | Półbuty | Na rzepy | bo sa cudownie mieciutkie i wsklepie firmowym kosztuja u nas 89 zł. Ale skoro nie musi byc pieta ustabilizowabna to juz sama nie wiem....

Jak dla mnie to było zbawienie, bo Jagoda się często potykała, wiadomo, malutkie dziecko. Jak chodzi po chodniku, czy innym podłożu trochę inaczej niż w domu.
Ale do rzeczy...Jak miała 2 lata (niecałe), kupiłam jej super mokasynki na wiosnę, bez gumy z przodu. Po DWÓCH TYGODNIACH buty wyglądały jak szmaty, bo miała całe czubki pozdzierane....
Jak była mniejsza miała zabudowane z przodu sandałki, tzn przez środek, między drugim a czwartym paluszkiem była guma. Jak się potknęla o kamień to guma amortyzowala, widziałam kilka razy pokaleczone paluszki, czy pokiereszowane pazurki u jej kolegi, który mial sandałki z odkrytymi palcami...

Tak więc ja wolę z gumą:)

reklama
Do góry