reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

Aaaaaaa.... dobrze, że mi uświadomiłaś... Franka stopa to nieżły pulpecik, więc faktycznie może się nie zmieścić:-/

widziałam też fajne tenisówki w coccodrillo, ale też nie weszły
młody dodatkowo zwija stópkę i ja nie wiem czy kupimy kiedykolwiek jakies buty, chyba na szydełku robione

reklama
Podczas wczorajszego spotkania Francislaw świetnie się bawił zabawkami starszego kolegi- samochodami z duplo. Są ekstra! Pomimo, że niby od 2 lat, idealnie leżą w raczce itp.
Mam na myśli takie:

LEGO 5814 DUPLO CARS Plac Złomka SKLEP WARSZAWA (1474613870) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

LEGO 5816 DUPLO CARS Wycieczka Mariana SKLEP WAWA (1462926909) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

LEGO DUPLO 5813 CARS Zygzak McQueen SKLEP WAWA (1477025458) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

i zamierzam sukcesywnie, na najbliższe okazje, kupować mu takie autka, bo później będą pasowały do całego systemu DUPLO:tak:

Fajne te autka :) Ja swojej Nadii muszę w końcu kupić jakąś lalę :-) najlepiej szmaciankę, tylko te które ostatnio oglądałam miały długie włosy z jakiejś śmiesznej włóczki i obawiam się że pierwsze co by Natka zrobiła to najadła się tych kłaków ;-)

Fajne te autka :) Ja swojej Nadii muszę w końcu kupić jakąś lalę :-) najlepiej szmaciankę, tylko te które ostatnio oglądałam miały długie włosy z jakiejś śmiesznej włóczki i obawiam się że pierwsze co by Natka zrobiła to najadła się tych kłaków ;-)

moja mała dostała lalke z warkoczami uplecionymi z włóczki i kokardkami na koncach i najbardziej ja interesują te kokardki wlasnie ;) Dobrze ze solidnie przyszyte ;) No i jeszcze ciagle zaglada lalce pod spodnice ;)

moja mała dostała lalke z warkoczami uplecionymi z włóczki i kokardkami na koncach i najbardziej ja interesują te kokardki wlasnie ;) Dobrze ze solidnie przyszyte ;) No i jeszcze ciagle zaglada lalce pod spodnice ;)

tiaaaa, kokardki to też to co tygryski lubią najbardziej :-) mój małż ostatnio położył małą w gondoli na podłodze bo chciał na chwilę coś przy kompie zrobić. Ja byłam w salonie, za 10 minut malż przeraźliwie mnie wola. Ja lecę z jęzorem na wierzchu a Nadia w buzi ma czerwoną kokardkę, którą jak była mała PRZYSZYŁAM do gondoli....nie mam pojęcia jak ona ją odpruła. Małż blady bo zobaczył w buzi czerwony kolor i myślał że jej krew z buzi leci...

Podczas wczorajszego spotkania Francislaw świetnie się bawił zabawkami starszego kolegi- samochodami z duplo. Są ekstra! Pomimo, że niby od 2 lat, idealnie leżą w raczce itp.
Mam na myśli takie:

LEGO 5814 DUPLO CARS Plac Złomka SKLEP WARSZAWA (1474613870) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

LEGO 5816 DUPLO CARS Wycieczka Mariana SKLEP WAWA (1462926909) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

LEGO DUPLO 5813 CARS Zygzak McQueen SKLEP WAWA (1477025458) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

i zamierzam sukcesywnie, na najbliższe okazje, kupować mu takie autka, bo później będą pasowały do całego systemu DUPLO:tak:

Mateusz dostal duplo na mikolaja od Matki chrzestnej ...super sie nimi bawi..oczywiscie klocki same schowalam ale autka sa na topie

W rossmanie słoiczki zupki HIPP po 7 m-cu w promo za 3,99

ale nie wiem niestety do kiedy. Ja dzisiaj kupiłam w każdym bądź razie :)

reklama
Do góry