reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

opisy są, ceny też, pełna profeska:)))
Jeśli na zdjęciu są dwie rzeczy, to cena dotyczy obu - cena za zdjęcie
1.
sqgt1z.jpg

2.
257g6so.jpg

3.
2gw4xhi.jpg

4.
2hi2c69.jpg

5.
34gvwv6.jpg

6.
ddyvr7.jpg

7.
rh7vas.jpg

8.
w86u4w.jpg

9.
20l1eu1.jpg

10.
29bzhut.jpg

11.
1zwdgur.jpg

12.
iw1213.jpg

13.
nbra0o.jpg

14.
2rgg7ck.jpg

15.
2mwh2x0.jpg

16.
35nbplu.jpg

17.
2ut2685.jpg

18.
xlgtnn.jpg

19.
e04yko.jpg

20.
1fwxgl.jpg

21.
20krnlg.jpg

reklama
poproszę 7, 15, 19.

Możesz napisac jakie dokładnie ma wymiary ta sukieniusia z majteczkami?
Czekam na smsa od siostry. Powiedziała, że zaraz zmierzy, ale masz sie nie martwić, bo mimo dziwnego rozmiaru na metce ubranko jest duże. Tylko takie dała na zdjęcia, choć mniejsze też ma, ale raczej takie na teraz a nie większe.

NO I MAM WAM PRZEKAZAĆ, ŻE JEŚLI COŚ NIE BĘDZIE SIĘ WAM PODOBAĆ, JAK JUŻ DOSTANIECIE UBRANKA, TO ONA OCZYWIŚCIE ZWROTY PRZYJMUJE:))

reklama
HEY kto posiada stoliczek interaktywny? jaki polecacie....???? bede wdzieczna za rady :)
sama ostatnio szukałam i ciężko było coś wybrac, więc w końcu nie kupiłam:), ale najbardziej podobał mi się ten (ma przystępną cenę i za to duży plus):
CHICCO MUZYCZNY STOLIK EDUKACYJNY + KLOCKI + BONUS (1465926440) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

ewentualnie ten, ale najlepszy byłby w polskiej wersji (tu już cena wysoka)
Chicco Dwujezyczny stolik Mowiacy ogrod firmy +BON (1485174608) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

Ostatnia edycja:
Do góry