reklama
także mam fantastyczne niechodzone buty do sprzedania, zara r. 19
Które kupiłaś?
Shoes - Baby boy (3-36 months) - Kids - ZARA Poland
Mi się te podobają:
BABY LEATHER CONDUCTOR MOCCASIN - Shoes - Baby boy (3-36 months) - Kids - ZARA Poland
i są mega mięciutkie, tylko w Galerii Mokotów nie było koloru który mi się podobał. No ale to nie ciapki do chodzenia po domu.... takowych też nie posiadamy. Oglądałam w Deichmanie, ale z chłopakowych była mega bieda, mam zajrzeć po dostawie.
corina
Fanka BB :)
u nas od kilku dni juz w kapciuszkach Hania tupta (za raczki na razie oczywiscie i przy meblach) kupilysmy wlasnie te polecone przez Agnieszke77 - befado, mamy dokaldnie te Befado - Sklep internetowy (nie bylo innych kupowalismy u nas w sklepie na miejscu) i super sie sprawdzaja, Hania ich nie sciaga, chetnie w nich chodzi. aaa i wyczaila ze jak siedzi na panelach i poszura noga to tym metalowym rysuje po podlodze i podoba jej sie ten odglos
kobiety może któraś ma potrzebę zakupu przepięknego sweterka WYJĄTKOWEJ URODY SWETEREK APRIORI WYSADZANY KAMIEN (1482913815) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
dałam za niego swego czasu 350 złociszy
dałam za niego swego czasu 350 złociszy
tysia123
Bali-widac tylko zdjecie gdzie jest fragment góry swetra, inne zdjęcia sie nie wyswietlaja, a próbowałam w kilku przegladarkach.
elwiwas - chodzi mi o linki do waszego sklepu i pozniej w ostatniej linijce słowa: "oliwy", "makarony", które też są linkami do waszego sklepu.
elwiwas - chodzi mi o linki do waszego sklepu i pozniej w ostatniej linijce słowa: "oliwy", "makarony", które też są linkami do waszego sklepu.
Kochana te mokasyny to bajka, tylko nogę zabierz do mierzenia zanim kupisz, bo moja się nie zmiesciła na wysokość
Aaaaaaa.... dobrze, że mi uświadomiłaś... Franka stopa to nieżły pulpecik, więc faktycznie może się nie zmieścić:-/
aaa i wyczaila ze jak siedzi na panelach i poszura noga to tym metalowym rysuje po podlodze i podoba jej sie ten odglos
Tiaaaa..... podłodze pewnie też się ten pomysł "podoba";-)
reklama
tysia123
w biedronce w najblizszym czasie:
układanki drewniane po 7,99 od 3 marca Biedronka - Oferta tygodnia
body rozmiary 62-86 po 11,99 za szt z motywami kubusia puchatka, tygryska, hello kitty, myszka miki itp od 10 marca
sliniaki 3-pak bawełniany/3-pak ceratkowy/1 szt z rekawami 9.99 za opakowanie od 7 marca
układanki drewniane po 7,99 od 3 marca Biedronka - Oferta tygodnia
body rozmiary 62-86 po 11,99 za szt z motywami kubusia puchatka, tygryska, hello kitty, myszka miki itp od 10 marca
sliniaki 3-pak bawełniany/3-pak ceratkowy/1 szt z rekawami 9.99 za opakowanie od 7 marca