reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

elwiwas, w opisach aukcji masz słowa na niebiesko na niebieskim tle, ledwo to widać.....to tak jesli mogę coś zasugerowac....

reklama
także mam fantastyczne niechodzone buty do sprzedania, zara r. 19

Które kupiłaś?:)

Shoes - Baby boy (3-36 months) - Kids - ZARA Poland

Mi się te podobają:

BABY LEATHER CONDUCTOR MOCCASIN - Shoes - Baby boy (3-36 months) - Kids - ZARA Poland

i są mega mięciutkie, tylko w Galerii Mokotów nie było koloru który mi się podobał. No ale to nie ciapki do chodzenia po domu.... takowych też nie posiadamy. Oglądałam w Deichmanie, ale z chłopakowych była mega bieda, mam zajrzeć po dostawie.

Kochana te mokasyny to bajka, tylko nogę zabierz do mierzenia zanim kupisz, bo moja się nie zmiesciła na wysokość

nie ma tu naszych, sztywne granatowe typu adidas (głupia matka)

Ostatnia edycja:
bali w ogóle osobno ;-)
a co do butów, to u nas to samo, zakładam kapcie, to nie chce stać, od razu siada, ściaga, szarpie i gryzie te kapcie....

u nas od kilku dni juz w kapciuszkach Hania tupta (za raczki na razie oczywiscie i przy meblach) kupilysmy wlasnie te polecone przez Agnieszke77 - befado, mamy dokaldnie te Befado - Sklep internetowy (nie bylo innych kupowalismy u nas w sklepie na miejscu) i super sie sprawdzaja, Hania ich nie sciaga, chetnie w nich chodzi. aaa i wyczaila ze jak siedzi na panelach i poszura noga to tym metalowym rysuje po podlodze i podoba jej sie ten odglos;)

Bali-widac tylko zdjecie gdzie jest fragment góry swetra, inne zdjęcia sie nie wyswietlaja, a próbowałam w kilku przegladarkach.

elwiwas - chodzi mi o linki do waszego sklepu i pozniej w ostatniej linijce słowa: "oliwy", "makarony", które też są linkami do waszego sklepu.

Kochana te mokasyny to bajka, tylko nogę zabierz do mierzenia zanim kupisz, bo moja się nie zmiesciła na wysokość

Aaaaaaa.... dobrze, że mi uświadomiłaś... Franka stopa to nieżły pulpecik, więc faktycznie może się nie zmieścić:-/

aaa i wyczaila ze jak siedzi na panelach i poszura noga to tym metalowym rysuje po podlodze i podoba jej sie ten odglos;)

Tiaaaa..... podłodze pewnie też się ten pomysł "podoba";-)

reklama
w biedronce w najblizszym czasie:

układanki drewniane po 7,99 od 3 marca Biedronka - Oferta tygodnia
body rozmiary 62-86 po 11,99 za szt z motywami kubusia puchatka, tygryska, hello kitty, myszka miki itp od 10 marca
sliniaki 3-pak bawełniany/3-pak ceratkowy/1 szt z rekawami 9.99 za opakowanie od 7 marca

Do góry